Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Elever visar olika arbetssätt

SANDVIKEN
Sandvikens skolor kommer att visa prov på olika sätt att arbeta under en mässa i Sandvikens Folkets hus på onsdag och torsdag denna vecka.

Annons
Bland annat ska elever från Hammargymnasiet visa hur pensionärer kan ha nytta av ny teknik.
Pensionärer kommer inte att ha särskilt bra kunskaper om datorer de närmaste 20-30 åren, men de skulle ha stora fördelar av att kunna den nya tekniken. Därför har elever från Hammargymnasiet som mål att skapa en studiecirkel.
Sandvikens Montessoriskola kommer att visa upp delar av sin verksamhet, dels det man förknippar med montessoripedagogiken och dels det som är unikt för Sandvikens Montessoriskola.
"Oasen" är en specialpedagogisk enhet på Söderskolan som kommer att vara på plats.
Murgårdsskolan i Sandviken visar en dokumentation av elevernas lärande och utvecklande när de använder bild, ljud och rörliga filmsekvenser på ett inbjudande och inspirerande sätt. Dessutom kommer elever från Årsunda Kyrkskola löpande att producera en tidning om mässan, förhoppningsvis två nummer om dagen.

MATTIAS OLSSON
praoelev