Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ellinor i Järbo...

Annons

för det enorma stöd jag och barnen fick efter vår bilolycka. Skönt att du skjutsade oss hem. Änglar finns och du är en av dem.

Ann-Sofie och Peter som fixade värmen i vårt hus när vi var i Funäsdalen. Även ett jättetack för snabb insats vid bilolyckan.

De två bilar som stannade och hjälpte mig och fyra av mina barn efter att vi voltat med bilen efter väg 272 måndagkväll. Mina barn fick värme i era bilar, innan min man och mitt femte barn kom till platsen. Vi mår fint.

Personal på Sodexo Jessika och Lena. Ni är alltid hjälpsamma och trevliga, ni är kanon.

Peter Hamrén, Forsbacka för den fina isbanan runt Svartbergsviken. Verkligen jättefin!

Innebandyflickorna F15 som tog en silvermedalj under SM i Linköping. Vilka fina representanter för Sveriges härliga ungdomar!

Mina goa vänner som under hösten stöttade mig när mitt liv minst sagt blev tilltufsat. Tack även till ”John Blund” för att du finns.

Torsten och Ulla i Forsbacka för den trevliga julfesten som ni ordnade för oss hyresgäster och tack till klass 3 i Forsbacka skola för lucia och tomtar.

Niclas, Karolin, Eva, Anna, Emil, Ola, Christer, Lars, Angela och alla andra på akutmottagningen i Gävle som gjorde min praktik till en minnesvärd och lärorik upplevelse!

Tränarna Timo, Tommy och Anders GGIK P-98 blå. Ni gör ett fantastiskt jobb med grabbarna. Minilägret på Nynäs, med avslutande skrällseger, var ett mycket uppskattat initiativ.

Kurt, Margit, Bengt, Benny, Sören, Eivor och Hans för underhållningen. En extra ros till dagens överraskning, Tomas Andersson och Mattias Klein, jag njöt i fulla drag. Guldrosor till er alla.

De snälla paret som den 21/12 plockade upp oss när bussen till Valbo Köpcentrum körde förbi oss. Ni gjorde vår dag!

Valbo Gymnastikförenings alla vattengympande najader i alla våra grupper – ni är toppen!Tack för alla trevliga blöta timmar tillsammans under höstterminen.

Den eller de som plogat isen på sjön Öjaren! Fortsätt gärna med det!

Mer läsning

Annons