Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Elvira vann dubbelt

Elvira Lindgren och Firfod Zart Zilke från Gävle Ponnyklubb dubbelsegrade nämligen i Kilafors dressyrtävling på söndagen.

Här kommer en liten rapport från Kilafors årligt återkommande dressyrtävling som avgjordes i strålande väder.

Elvira Lindgren och Firfod Zart Zilke vann på fina procent i båda klasserna som de ställde upp i. I Lätt C:1 red Elvira ihop 69,074 procent och i Lätt B:1 68,571 så hon börjar komma väldigt bra överens med sin nya C-ponny som hon haft sedan i början av året.

Ett annat nykomponerat ekipage som börjar visa stabila och höga resultat är Maja Wennstig, också från Gävle Ponnyklubb, på C-ponnyn Gylfinirs Bixbite, som red ihop 66,852 procent i Lätt C:1. Dessutom 66,964 i Lätt B:1 vilket ledde till att de knep andraplatsen.

Även kategori D i Lätt C:1 hade ett Gävleekipage högst upp på listan, nämligen Elsa Berglund på Jackpot ridande för Gävle Ryttarsällskap, som red ihop klassens högsta procent, 71,481!

Gävle Ryttarsällskap hade placering även i hästklassen som, avgjordes i Lätt B:1: Linda Larsson på Santa Wilbur von Bay red ihop 71,607 procent, vilket innebar en andraplats bakom Emma Therese Jonsson från Kungsgårdens Ryttarklubb som red ihop oslagbara 75,536.