Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Emma söker jobb

– Jag är stresstålig, positiv och framåt! Det säger Emma Fors, som nu söker jobb på gd.se.

Annons

Vad kan du bidra med till en arbetsplats?

– Jag kan ge bra service på bästa möjliga sätt.

Vilka egenskaper har du som är bra för ett företag?

– Jag är väldigt stresstålig av mig. Som person på en arbetsplats är jag positiv, framåt och inte rädd för nya utmaningar. Jag har lätt för att lära mig nya saker, och tycker om när det händer något hela tiden. Det är härligt att möta nya kunder och människor. Att kommunicera har jag heller inga problem med, det är bara roligt.

Vad tror du en arbetsgivare söker hos dig?

– Det är väldigt svårt att veta. Men jag har lärt mig att det är viktigt att visa upp sig på arbetsplatsen, så de ser vem du är. Det är också viktigt att ligga på under hela processen när man söker ett jobb och följa upp. Tidigare har jag sökt jobb via platsbanken, men där är man bara en i mängden. Det är svårt för arbetsgivaren att veta varför just jag sticker ut ur mängden på det viset.

Har du någon utbildning?

– Ja, det har jag. Jag gick handelsprogrammet med inriktning turism under tre år på gymnasiet. Där läste jag bland annat olika företagskurser och andra kurser inom turism.

Vad vill du helst jobba med?

– Just nu vill jag helst ha ett jobb där jag möter människor dagligen. Jag tycker det är roligt att göra kunder nöjda genom service.

Kan du tänka dig att gå ner i lön för att få en anställning?

– Ja, det tror jag. Det är inte kul, men som det är just nu skulle jag absolut tacka ja till ett sådant erbjudande.

Mer läsning

Annons