Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Barnkliniken med Bernt-Ove Hedberg och Kristina Stenberg, assistenter och op-assistans, habiliteringen och hjälpmedelscentralen och alla andra som hjälp Linnéa att få ett bra liv. Någon nämnd, men ingen glömd.

Linnéa Källdéns anhöriga

Tommy Ewertsson, utan dig så hade jag nog drunknat.

Kerstin

Margareta och Mats för den jättetrevliga höstfesten i Åbyggeby, alltid lika trevligt att komma till er.

Vi som var där, G o R

Korskyrkan som är fantastiska med hjälp med mat och kläder till behövande.

Eva H

Anna-Maja Sundberg, för ditt fina berättande om hur det är att vara ung i gammal näring, en högtidsstund i Kungsbergs bönhus.

Bönhusvännerna

Atte Hillström och Sven-Olof Zackrisson, för sång och musik, ni förgyllde mötet i Kungsbergs Bönhus.

Bönhusvännerna

Damen som hjälpte mig vid kassorna på Ica Centrum, Sätra fredagen den 16/9 när omgivningen försvann för ett par ögonblick. Tack även för erbjudandet om hjälp hem. Efter en stunds vila klarade jag hemvägen bra.

Hon i gröna jackan

Kassörska Margareta på Willys för det mycket vänliga och trevliga bemötandet i onsdags kväll. Vänlig och hjälpsam i kassan. Min veckohandling kändes genast mycket roligare när jag kom till dig i kassan.

”Kasselös” storhandlande småbarnsmamma

Släkten, vänner, Trödjebor, som ställde upp och letade efter vår hundvalp Axa när hon var borta under två hemska dygn samt till dem som ställde upp som barnvakt. En blomma även till polisen som hörde av sig flera gånger och den kvinnliga polisen som hörde av sig efter att vi hittat henne för att höra hur hon mådde samt till Amanda och Matilda som hittade henne. Jag är så otroligt tacksam.

Anna med familj

Den brevbärare, Fleminggatan, som lyckades trycka in mina linser i brevinkastet. Jag blev så glad när jag slapp gå iväg till Konsum som vanligt, uppenbarligen går ju paketet in. Lär de andra tricket.

Sara

Alla som väljer Gefleortens mejeriprodukter i affären. Därmed visar att ni vill ha det öppna landskapet runt Gävle med kor och ängar, detta gör även att de som arbetar på mejeriet i Gävle får ha kvar sina jobb. Tänk till lite extra när du handlar, välj närproducerat för arbetstillfällen, miljön och ängar. Det är vi konsumenter som väljer. Du kan påverka, var vill du lägga dina pengar. Det behöver ej vara krångligt, handla inte ”bara” på rutin. Byt hylla när du tar mjölk och gör ett aktivt val.

Gävle ko

Mer läsning

Annons