Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En blomma till...

Onsdag 17 april

Leif Olsson, Överhärde Valbo, för att du fixat skridskoisen hela säsongen och skämt bort oss med att hålla isen fri från snö.

Barn och pedagoger,

Sofiedalsgårdens förskola/Förskolebussen

Merre Neseai, Glasakuten, som ger andra människor en chans till ett nytt liv genom att hjälpa dem. Man blir förvånad och så glad när man läser om hur du enträget försökte få tag på Mattias Sjöberg för att erbjuda honom en framtida egen cykelverkstad. Du är unik och fantastisk, Merre!

Sia

GD och dem som skickar in bilder till ”Upp till 13”. Först läser jag dödsannonser och blir lite sorgsen. Sedan läser och tittar jag på dessa oftast leende barn och då känns livet värt att leva.

Goran

Gävle kommun omvårdnad Sätra och Gävle sjukhus för deras insatser, som förmodligen räddade mitt liv den 2/4 då det visade sig att jag hade en mycket svår blodförgiftning. Efter två dygn på Iva så hamnade jag på avd 120, där jag snabbt återhämtade mig och skrevs ut den 10/4. Ett stort tack till alla inblandade.

Hälsningar, Gunnar Vallin

PRO Strömsbro-Stigslunds teatergrupp Filurerna för den jättetrevliga underhållningen på aprilmötet.

Tack från medlemmarna

Hjärtavd. 105 för vänligt bemötande och all hjälp.

Anja Kolmonen, rum 29.3

Jonas Rahm på Gävle hamn som fixade parkering åt oss under Bilmetro Horse Festival.

Gävle Ryttarsällskap

Ann-Sofi på Grand Elite Hotel som med glimten i ögat och fanns vid vårt bord vid familjemiddagen den sjätte april.

My