Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till

3 mars

Annons

Tjejerna på korttids på Tallmon för att ni har tagit hand om Elmo så bra. Ni har varit så trevliga och ställt upp för oss. Doris, Lisbeth och Bertil

Inger, Gunilla och Maria på Fyrklöverns dagverksamhet för dementa, för att ni har varit helt otroliga mot oss. Ni har hämtat och lämnat Elmo varje dag och alltid varit lika glada och hjälpsamma.

Doris, Lisbeth och Bertil

PO och Gustav som ordnade med den alltid lika trevliga och spännande innebandyturneringen på Träffen för Gävles fritidsklubbar. Vi ser fram emot nästa sportlov!

Barn och personal på Soffeklubben

Wilmers pappa Christer som coachade våra två lag på innebandyturneringen för fritidsklubbarna i Gävle samt till de föräldrar som ställde upp med att skjutsa och hämta barnen till och från Träffen.

Carina och Gunilla, Soffeklubben

Den underbara kille som jobbade på Jysk i söndags, så otroligt duktig och trevlig. Verkligen på rätt plats.

A

Larisa på Ackes Dansskola. Du är otroligt duktig med barnen. Jag är superimponerad!

A

Snälla och vänliga familjen Björkgren på Byggmästargatan för utlåning av dusch och toalett under stamrusten. Det skulle nog inte ha fungerat att bo kvar för min mor utan er hjälp. En blomma även till den mycket skickliga, tillmötesgående och vänliga handläggaren och organistören Eleanor Helmersson, på Gävle kommun för installation av hiss med mera.

Dottern och mamman

Lena Mullholland som jobbar på Gävleborgs tolkservice för att du har varit och är så snäll och hjälpsam mot min mamma, vid stamrusten i huset, vid installationen av handikapphissen, byte av brevlåda med mera och för ditt alltid så vänliga och hjälpsamma bemötande. Det har haft en större betydelse än du kan kanske kan ana.

Mamman och dottern

Mer läsning

Annons