Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

EN BLOMMA TILL

”Hela gänget” som har ställt upp och jobbat under vår utställningshelg,

Annons

till er som lånat ut bilder och saker samt alla er som kom och tittade. Vilken helg!

”Björke förr i ti’n” genom Ulla-Britt

De fina flickorna som kommer till Adjunkten varje lördag, bjuder oss pensionärer på gott kaffe och gott kaffebröd och sedan sitter vi och pratar eller spelar spel. Mycket trevligt.

Vi som alltid är där

Sofia och Matilda, Hille hemtjänst som var så otroligt hjälpsamma och proffsiga lördagen den 16 /2 när min mamma Svea inte mådde så bra.

Pia

Anna Svensk för den fina musikstunden som mötte oss anhöriga på Andersbergs äldreboende avd D den 13/2 med glada ansikten och många som sjöng med och även för gratulationssången till mamma Stina som fyllde 93 år.

Gunilla C

Stig Östblom för ditt engagemang och kunskap i ämnet Povel Ramel.

”Vi diggar dej”

Matilda Svensson, pedagog på Konstcentrum i Gävle, som lyckades göra en grupp kinesiska studenter intresserade av en utställning med gamla svenska affischer, vars texter de inte begrep ett ord av. Suveränt!

Barbro Sollbe

Dig i receptionen och övrig personal som hjälpte mig strax före stängningen på Brynäs HC Capio 15/2 så att jag fick den hostmedicin jag så väl behövde.

Hon med hostan

Lasse N i Torsåker för snabb utryckning vid ett krisläge, effektivt arbete och trevligt bemötande. Nu fungerar det.

Lilly

Alla engagerade föräldrar, barn och tränarna Stefan, David, Roger, Peter och Fredrik i Hedesunda IF. En helt underbar hockeydag fick många uppleva i lördags.

H ockeymorsan

Sätra Hälsocentral som på ett snabbt och utmärkt sätt tog emot mig i tisdags den 12/2 när jag hade gjort mig illa i foten. Ett otroligt trevligt och proffsigt bemötande från receptionen till de två sjuksköterskorna samt doktorn som tittade på min fotled. Inget var brutet och och nu känns det lite bättre i foten.William

Alla som hjälpte mig när jag fick RS virus, Sara och ambulanskillarna, barnakuten och alla gulliga som tog hand om oss när vi låg på barnkliniken. Nu är jag pigg och frisk igen.

Kram från Ester med familj

Röda Korset som genom Lasses Blandning underhöll oss med sång, musik och historier på Anhörigcenter den 15 februari. Tack också till dem som bakat och gjort de goda semlorna.

Vi som var där

Alla som på olika sätt hjälpte till i måndags när jag halkade och bröt foten, speciellt Mats, Christina Beiron, Röda Korsets representant på akuten, som fixade med fika till både mig och min bror samt all övrig och mycket trevlig personal på röntgen och akuten.

Ann H 4/2 -13

Bengt Ållebrand för att han lämnade in min plånbok, som jag hade tappat på Stortorget, till polisen.

Danne

Gefle Montessoriskola. Jag var med på barnens friluftsdag och jag är så imponerad av ert arbete och engagemang. Jag känner mig glad och stolt över att mina barn får chansen att gå på en av Gävles bästa skolor och jag är säker på att jag delar den känslan med många andra föräldrar.

Nöjda familjen

Personalen på Forellen 4B för den vård och omtanke ni gav vår kära mor Anja, ni är guld värda.

Barnen

Den man som på perrongen i Gävle rådigt ropade ut att det låg en mobiltelefon kvar på tåget. Detta gjorde att jag kollade och upptäckte att det var min telefon.

Gunn Lernmark

Mer läsning

Annons