Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Mostafa och övrig personal på psykosavdelning 25 för den trevliga praktikplatsen!

Anna

Anki Mattson, Hamrånge hälsocentral för att du alltid är så trevlig och att du verkligen tar dig tid att lyssna och ge goda råd.

Intyg för vattkoppor

Alla goda vänner och grannar som har ställt upp och funnits vid min familjs sida under Mats sjukdomstid. Tack för sällskap, barnvakt, skjutsningar, disco, lekstunder, hockeymatcher, snöskottning, matlagning, promenader, middagar och pratstunder.

Charlotta

Hemtjänsten och alla som gjort det möjligt för Mats att kunna vistas hemma under sin sista svåra sjukdomstid. Tack även till palliativa teamet, distriktssköterskor, biståndshandläggare och rehabpersonal för god omvårdnad.

Charlotta och mamma Ulla

Mannen i Volvon som var snäll och hjälpte mig loss när jag kört fast på parkeringen i Skidstavallen tisddagen den 12/2 och till kvinnan i Saaben som var snäll och lånade ut sin spade.

Kvinnan i den vita Toyota Priusen

Den otroligt snälla kvinnan som hjälpte mig med bilen när jag körde fast i snön på en parkeringsplats i Holmsund, Bomhus.

J

Dig som lämnade in mitt kort till Lantmäteriet.

Annika

Personalen på Heartbreak / Slick City för sitt trevliga bemötande och goda service vecka ut och vecka in.

Vi som alltid sitter kvar sist

Distriktssköterskan som svarade i telefon i tisdags och onsdags på Andersbergs hälsocentral för att du spred glädje, omtanke och gjorde allt i din makt för att hjälpa mig.

Hon som väntade på odlingssvar

Eva som har kört våra killar i Valbo HC U-14 till Hudiksvall och även ska köra våra grabbar på cup i Åbo i april.

albo HC U-14

Mer läsning

Annons