Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Röda Korset i Bomhus som bidrar med ofantligt mycket till vår verksamhet och till våra boende på Kristinelund. Vi är mycket tacksamma för er medverkan.

Verksamhetscheferna

Personalen på avd. Linden Björkegrenska gården för all kärlek till min mamma Gun.

Tina

Lars Bäckström på Trafikverket. Ditt lugn smittade av sig och uppkörningen blev verkligen inte så olidlig som jag hade föreställt mig.

Malin 14/12 klockan 13.15

Yvonne på kirurgavdelningen vid Gävle sjukhus för att du alltid ställde upp och hjälpte till när Anna behövde hjälp under den jobbiga sjukdomstiden.

Kram från Sven-Olof, Karin och Pär

Thomas F, Thomas J, Patrik L, Maria H och Hedvig som hjälpte oss på och kring isen i Testebo ishall.

Klass 2A med fröknar, Strömsbro skola

Er som jobbar på sjukhusköket i Gävle/Sandviken. Jag hoppas att ni vet vilket bra jobb ni gör. En extra blomma till er som jobbar under julhelgen så att de patienter som måste ligga kvar får lite julkänsla genom maten.

”Tomten”

Landstingets hälsocentral, Gävle Strand för snabb och kompetent hjälp. Dit återvänder jag.

Brynäsbo

Alla barn på Lillhagsskolan. Jag kan berätta att tomten är på väg hem.

Rudolf med röda mulen

Ing-Britt i Hamrångefjärden för en utsökt god födelsedags--och Nobelmiddag, och mycket glädje. Vi kommer tillbaka ska du veta.

Anita och övriga gäster

Personalen på Parkbadet i Sandviken för ett fantastiskt trevligt och kunnigt bemötande av vår skola.

Elever och personal på Älvboda friskola

Tomas Strandkvist och hans läkarteam på käkkirurgen i Gävle för att ni tagit så väl hand om och utfört ett kanonjobb med Pontus och Rasmus käkar.

Mamma Monica

Jonas på Sandviken energi och grabbarna från Åshammar i lastmaskinen och alla de andra som jag tyvärr inte vet namnen på men som hjälpte mig uppför den hala backen med mitt ekipage i Järbo i måndags.

Frida på Ernst Express

Jimmy, Leffa,Janne och Anna-Karin med inlånad personal på Årsunda Kraft & Belysning för ert tappra arbete med att ge oss elen tillbaka efter strömavbrottet.

Kund och elman

Mina nära och kära vänner och arbetskamrater inom HSB-omsorg. Tack för att ni finns.

Mona E

Timo Langesten med personal, ortopedkliniken Gävle sjukhus och Jan Brink, Andersbergs sjukgymnastik för all hjälp och engemang.

Mona E

Personalen på Forellplan, avd 5B, för den goda omtanken om Bert under det gångna året.

Kerstin med familj

Alla duktiga barn och fröknar klass 4 på Brynässkolan för ett fantastiskt luciaframträdande.

Lotta

Personalen på Carema hälsocentral Bomhus, röntgen och akuten som tog hand om mig när jag bröt armen den 7/12 samt till mina underbara arbetskamrater i Bomhus hemtjänst.

Maggan

Gitarreleverna och deras lärare Percy Björn för en mycket stämningsfull och bra gitarrkonsert på Kulturskolan den 20 december.

Två föräldrar, mormor, morfar och farmor

All släkt, vänner och bekanta för allt stöd och kärlek jag fått av er under min svåra tid. Era brev, kort och presenter har varit tacksamt mottagna och mycket omtyckta. Men nu är jag snart tillbaka på banan igen och ingen går säker.

Mia Friberg

Mer läsning

Annons