Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Torsdag 14 februari

Annons

David på Media Markt för hjälp och instruktioner som du gav oss när vi hade funderingar kring vår Mac. Du är både kunnig och trevlig, precis en sådan försäljare man vill träffa på.

Karin och Dick

Ulf Sved, Furuvik, som hjälpte mig då jag hade kört av vägen mellan Falun och Borlänge fredagen den 8/2. Du äger ett hjärta av guld, Ulf!

Martina Bergsten

Den kille som hjälpte mig av tåget och till ambulansen vid Gävle station när jag hade fått ett gallstensanfall, och väntade med min väska och hundarna tills svärföräldrarna kunde hämta dem.

Linda

Fredrik Bäckström för din fantastiska insats som toastmaster på Gabbe och Bellas bröllop ute på Engeltofta i lördags. Du såg till att alla njöt och mådde bra.

Gabbe, Bella, Lotta och Thomas

All personal på Tallmovägen 6 för allt ni har gjort för vår älskade Hans-Erik under hans tid hos er samt för ert trevliga bemötande mot oss anhöriga.

Kerstin, Yvonne, Benny, Eivor

Kristina Stenberg, hemsjukvården på barn- och ungdomskliniken Gävle. Du är guld värd! Vi är så tacksamma för allt du gör för oss.

Tack

Personalen på barn- och ungdomskliniken på Gävle sjukhus.

Nöjda patienter

Tjejen med traktorn som tog bort snövallen i vår infart, som även används som övergångsställe eftersom övergångsstället på sidan om så gott som aldrig plogas rent.

Hemlingbyvägen måndag

Mer läsning

Annons