Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Tisdag 12 februari

Annons

Robert på socialtjänsten, vuxenteamet för att du jobbade för att två personer fick den hjälp de så väl behövde. Hoppas att jag inte har varit för besvärlig.

”Ombudet” Birgit Lindberg Låång

Ingegerd Grahn, min duktiga fotvårdare. Hon är den bästa fotvårdare som finns, dessutom är hon mänsklig och rolig. Man går från hennes mottagning med fina fötter och glad till sinnet!

Karin Englund

Infektion Avd: 11 Gävle Sjukhus för en mycket god omvårdnad av min käre make Paul Eliason, till all dag- och nattpersonal och ansvarig läkare. Ni var alla helt enkelt underbara. En blomma även till sjukhusprästen Mats Johansson för vårt giftermål som blev fint och vackert.

Göran Eliason Thelin

All personal på Tallbacken, Furugården i Valbo, för god omvårdnad av Elsy och Lennart Berglund

Sönerna Sune och Billy med familjer

Våra grannar Anita, Ingrid och Anders i Västbyggeby för en lärorik resa till Järbo med god mat och en helt fantastisk installation på Hällsjön.

Marie-Ann och Ingemar

Gunnar och Putte för härlig och rolig sång och musik och gulligt bemötande av lilla Olle vid Forellens musikkafé i Sätra 3 februari. Välkommen igen!

Sångfågeln

Monika på Interpool för att du fixade mitt diskobowlingkalas.

Allie, 7 år

John, Tobias och deras underbara gäng på verkstan hos Dahlboms Bil för att ni fixade min bil så snabbt och elegant.

Göran S.

Ambulans, läkare och Fonus personal för ett vördnadsfullt bemötande vid Stig Henricsons bortgång 5/2.

Familjen Henricson

Dialysmottagningen Gävle sjukhus för god omvårdnad och omsorg av Stig Henricson samt till alla taxichaufförer som har kört honom mellan hemmet och dialysen. Han tyckte mycket om er alla.

Familjen Henricson

Gävles poliser som arbetar för mindre än 22 000 kronor i månaden. Undrar vad parkeringsvakterna tjänar?

Tacksam medborgare

Maria Hellström på Brynäs IF:s kansli som på ett utmärkt sätt hjälpte mig att få de biljetter jag ville ha när Ticnet strulade vid biljettsläppet gällande matchen mot Timrå.

Magnus Gahnold

Den som plogade Depkens väg vid Lillhagsskolan tidigt den 8 februari. För första gången på jag vet inte när, har vi radhusägare sluppit ta bort drivor efter plogen framför våra hus och till och med våra trottoarer var renskrapade!.

Tacksamma radhusägare vid Lillhagsskkolan

Personalen på Alen Hilleborg för er fantastiska omsorg av Margit under hennes tid hos er. Ni gör alla ett otroligt jobb som inte alltid uppmärksammas men som uppskattas enormt av oss anhöriga. En extra blomma till Helena, Shora och Irene för ert stöd och vakande under det sista dygnet.

Margit Tronelius anhöriga

Göran, vårdenhetschef på avdelning 27 i Gävle, för din strävan för patienternas rättigheter.

Patienter på avdelning 27

Hälsocentralen City för all hjälp och stöd jag fått under hösten och vintern. Ni är toppenbra och jag mår mycket bättre nu.

Linnéa

Christer Andersson, Stigslunds skola för att du alltid hjälper oss med datorer och krångliga mobiler. Du fixar allt och är alltid glad och hjälpsam.

Personalen/Eva

Den kvinnliga kirurgläkare som jobbade kvällen den 27/1 på akutmottagningen på Bollnäs sjukhus. Ditt agerande räddade livet på min pappa/make.

Familjen Engblom

Mer läsning

Annons