Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Onsdag 6 februari

Annons

Alla snälla själar som hjälpte mig att leta reda på min pappa när han försvann i kylan och blev hittad i en snödriva.

Camilla

Familjen på Hökargränd som den 2/2 hjälpte oss i flera timmar när vår katt sprang bort och bland annat gömde sig under er bil. Tänk att det finns personer som ni.

Han kom hem till slut

Personalen på Ängslyckan i Hedesunda som tog hand om mamma Eva under hennes sista tid. Vill även tacka för att ni var så vänliga mot oss anhöriga.

Inga-Karin med familj

INA-gården Älvkarleö för mycket bra vård av min psykiskt sjuke son, speciellt till Mattias som är så bra som kontaktperson. Det här året har min son äntligen fått den vård och nystart han så väl förtjänar.

En före detta förtvivlad mamma

Expediten på Indiska, Stortorget lördag 2 februari för all hjälp jag fick. Sådan hjälp och trevligt bemötande har jag aldrig fått någonstans och tack för tipset. Jag hittade ljus där.

Silverkunden

Birgittha Bjerkén. Moderaterna, som inte tror på stora skolor och lade ner sin röst när det röstades om skolnedläggningarna.

Elisabet Stenström, speciallärare

Mina underbara arbetskamrater, ingen nämnd och ingen glömd, på polisen i Gävle för den överraskande uppvaktningen i samband med min pensionering. Jag saknar er så.

Anita Brundin

Henrik på Proffsbyggarna och alla hans medhjälpare som gjorde vårt badrum över förväntan.

Sissie och Johnny, Dalapalatset

Den busschaufför som körde 1:ans buss klockan 7.12 från Valbo köpstad mot Gävle, den 5 februari. Du önskade god morgon och sa välkommen till alla resenärer, mycket trevligt. Dig ska arbetsgivaren vara rädd om!

Valbobo

Mer läsning

Annons