Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Lördag 26 januari

Annons

Snöröjningen. Äntligen fick vi riktiga proffs som kan röja snö. Har man bra verktyg så kan man utföra ett bra jobb. Välkommen åter!

Vi på Pingeltorp

Gävle Strands hälsocentral för all kunskap ni delat med er av under mina fem veckor hos er och för att ni gjort min sista praktik till den bästa. Ni är fantastiska allihopa. En extra blomma till Camilla för att du tagit så bra hand om mig, du är bäst.

Madelene

Tjejerna på Carema, Brynäs som hjälpte mig när jag bröt foten den 20 december. De gav mig filtar, ringde till ambulansen och tog hand om mig tills ambulansen kom.

Sara, 16 år

All personal för omtanke och vård på avd 17. Ni tog hand om vår mamma på bästa sätt. Vi är evigt tacksamma.

Ralf, Eva

Vaktmästaren på Hagaströms IP som tog traktorn och drog loss min bil när jag körde fast den 21/1. Toppen att det finns så hjälpsamma människor.

Maria med den svarta Golfen

Våra fantastiskt snälla och bussiga grannar i Klockarhagen för all hjälp med snöröjning på på vår sommartomt under en lång snörik period.

Familjen Tacksam

De bussförare som orkar och vågar köra linje 4 genom Lexe och Hagaström, och som dessutom vid möte saktar in så att det inte känns så farligt att mötas med bara en decimeter luft mellan fordonen.

Helena

Alla underbara människor i min omgivning som finns där i vått och torrt. Tack vare er kan jag se framtiden an med glädje i blicken.

Stor kram till er, Therese L

Alla mina vänner och nya som gamla grannar som har glatt mig under min sjukdomstid med blommor, hembakt bröd och hälsningar.

Ragnhild

Mer läsning

Annons