Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Onsdag 23 januari

Annons

Fixarmaltes fantastiska snöskottare. Trevliga, hjälpsamma och helt oumbärliga.

Blockstensvägen 31

Personalen på Synsam i Gallerian Nian för att ni alltid är så supertrevliga och hjälper mig när mina glasögon har gått sönder, igen...

Moa med familj

Den ärliga person som hittade min tappade ficklampa på Filmstaden och ordnade så att jag kunde få tillbaka den. Heder åt sådana personer.

Tacksam

Karin Fröjdman på Valbo HC. Du är rätt människa på rätt plats. När man pratar med dig så blir man trygg och man känner sig respekterad. Du är en god lyssnare och du förstår vad man vill.

Eva Eriksson, Forsbacka

Anne på Konsum Triangeln som letade lite extra och hittade mitt paket så jag hann få julklapparna i tid före julafton. Jag är oerhört tacksam!

A-S L

Karin på snabben för bra skottning och fina entréer. Hon kämpar på i alla väder, är trevlig och gör ett bra jobb.

Petiga gästerna

Sandvikens IF och alla som hjälpte till med Tidningscupen så att den blev så välorganiserad och rolig för alla fotbollspelare. Ni har gjort ett fantastiskt arbete med denna stora cup, med så många lag, deltagare och publik. Hoppas det gav många sköna kronor till klubbkassan så att ni kan ordna fler cuper i framtiden. Hoppas även att kommunen förstår vad en cup betyder för näringslivet och Sandviken.

Ses nästa år

Våra ”gamla” ledare Erik Proos, Mats Åkerlind och Hans Envald från Gefle IF Friidrott som arrangerade en jättetrevlig återträff på Spegeln i Gävle den 19 januari för oss som tränat och tävlat tillsammans genom åren. Det är med värme och stolthet man tänker tillbaka på de här åren!

Vi som var där

Sören och Sune Karlberg som på ett förtjänstfullt sätt sköter plogningen på Eskövägen och dessutom på gårdsplan och parkeringen vid ”skolan”.

Esköföreningen

Mer läsning

Annons