Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Tisdag 22 januari

Annons

Christina Lundin och hennes arbetskamrater på Länsförsäkringar för proffsig reglering av vår skada.

Mona och Anders Stenborg

Kirurgen Abdulla Zackarias, den bästa läkare jag har träffat. Otroligt professionell och trevligt bemötande. Borde finnas fler som du.

Hon med snabba pulsen som

du gastric bypass-opererade

Dig som tog dig tid att hjälpa mig och min sambo med vår bil då vårt batteri hade laddat ur på Stora Esplanadgatan. Du blev vår räddande ängel.

Maria och Anders

Mina underbara grannar Eddie och Ilona för all hjälp

.Marita

Julia Almqvist Mohlin, ekologisk hudvårdsterapeut på Läkarhuset i Gävle. Dina behandlingar är så professionella, välgörande och avslappnande.

Mette

Lotta Falk, Börje, Jonas (tror jag) – ja hela operationsteamet som var med på min öronoperation den 17/1 cirka 13.00. Ni var helt underbara

.Ingrid

Den person på Vinbärsvägen (vi vet inte ditt namn), som med egen skoter och egen spårkälke och utan ekonomisk ersättning gör så fint skidspår på skogsvägen bakom vattentornet på Sätra. Vi är både imponerade och tacksamma.

Arne och Allan, Krusbärsvägen

”Mina” fantastiska sköterskor på Hälsocentralen i Andersberg, Anna, Tuula och Ylva samt till doktor Göran för att ni har tagit så väl hand om mig under det gångna året. Jag hade aldrig klarat detta lika bra utan era fantastiska insatser och otroliga tålamod.

Kicki Jernberg

Fixarmalte. Vi är så nöjda att ni finns och gör ett så bra jobb. Det är något som verkligen uppskattas av oss.Vi på Stövarvägen

Åsa på Ica Söder för en fantastiskt trevlig kväll på Gasklockorna med Cabaretföreställningen som var lysande.

Anna Carin och Peter

Sheriffen pch personalen på Church Street som förgyllde vår ettårsdag.

Lina och Anders

Mannen som sköter om Berta i Hemlingby för att vi fick åka med dig och Berta en liten bit den 19/1, trots att vi inte bokat någon tid. Tänk om alla var lika trevliga och vänliga som du.

Samuel med mamma och mormor

Marlene på Aktiv ortopedteknik för all hjälp med fötter och skor.

Els-Marie med tjocka stortån

Polisen i Gävle för all hjälp ni gav min son natten till den 19/1 och för det fina bemötandet. Jag är så otroligt tacksam, ni fick ett helvete att bli ett paradis.

Bara en mamma

Den busschaufför som natten till den 19/1 såg till att min son blev omhändertagen. Jag vågar inte tänka på vad som hade hänt om du inte haft ett hjärta av guld.

En otroligt tacksam mamma

Konserthusets personal som hjälpte och stöttade när jag missade sista trappsteget och ramlade olyckligt, samt till damen som erbjöd sig att byta plats med mig under konserten.

Blåslagen men hel

Alla fantastiska sköterskor och läkare som hjälpte mig när jag låg inlagd på avdelning 108A några dagar kring årsskiftet. Tack för piggelin och peppande ord.

Kerstin i rum 8

Personalen på Gävle sjukhus akutmottagning som tog hand om mig fredagen den 18 januari. Både läkare, sköterskor, ambulanspersonal och övrig personal var helt underbara. Ni gör ett kanonjobb. En blomma även till Bomhus hälsocentral.

Solveig Sjöberg

Håkan som plogar Gamla Gåsholmavägen så att jag kan springa och busa när matte promenerar.

Balder

Mer läsning

Annons