Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Lördag 12 januari

Annons

Personalen på avd 110, Gävle sjukhus som gör så gott den kan under rådande omständigheter, omständigheterna är under all kritik.

A. Friberg

Alla som var med och stöttade Tom i hans sista kamp: Palliativa teamet, Carema-sköterskorna, nattpatruller, sjukhusprästen Mats och så klart alla vänner, fantastiska medmänniskor.

Lisa och barnen

Personalen på Mio i Valbo. Snabb service och ett bra bemötande när underdelen till divanen fattades vid leveransen av soffan.

Anci

Personalen på AVA. Ni jobbar på med ett leende på läpparna och har lärt oss massor under vår tid hos er som studenter. Det är människor som ni som gör att vi vill jobba inom vården. Extra blommor till våra underbara handledare som kämpat för oss, vilka pedagoger!

Sandra och Elin

Kent, Mats, Hasse och Fredrik, tränare till oss grabbar i innebandy IBK Runsten 01. Ni är de bästa tränare ett lag kan få. Vi och våra föräldrar tackar så mycket för en trevlig cup i Uppsala.

Pojkarna -01

Personalen vid Specialisttandvården vid Gävle sjukhus som överraskade min syster Mia med sång och rosa marsipantårta på hennes födelsedag när hon hade tid hos er den 7/1. Ni är fantastiska.

Lillasyster Heléne

Anna-Karin Rinne, förrättningslantmätare, och Lars Krüger, lantmäteriingenjör, för suveränt väl utfört arbete med yttersta noggrannhet i positiv anda.

ovewa, Iggön

Alla på Amningsmottagningen på Gävle sjukhus, speciellt till Catarina och Lisbeth, för ert engagemang och er förståelse under en jobbig period. Vi kommer att sakna er.

Rebecca, Johan och Adrian

Anna-Stina Ljungbjörk på Samhällsbyggnad Gävle som svarade så snabbt på mitt mejl den 8/1. Redan dagen efter var den stora snöhögen vid busshållplatsen borta.

Mona Snäll

Mer läsning

Annons