Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Onsdag 9 januari

Annons

Lasse på Falck Assistans för hans alltid lika trevliga bemötande och suveräna service när vår bil behöver transport till verkstaden.

KLM

Luciatåget från Källöskolans fritids. Ni sjöng så fint för oss den 12 december och vi hoppas få se och höra er i december igen.

Rudans pensionärer

Den snälla tjejen på Urbergsterrassen 60 i Gävle som hittade min mobil.

Tomas

Inga och Kerstin på Valbo Väntjänst för att ni har ställt upp och hållit kaféet öppet i mellandagarna för oss ensamma pensionärer.

Karl Gustaf

Den person som lämnade in mitt Ica-kort till kundtjänst på Ica Maxi Hemlingby i december.

Anna

Hasse på Stadium i Valbo för enormt bra och proffsig hjälp i samband med Malins inköp av slalomutrustning. En blomma även till Anna för att du fixar och donar.

Släkten är värst

Alla, ingen nämnd och ingen glömd, som på något sätt har bidragit under år 2012 till vårt arbete för barnens rättigheter.

Rädda Barnen i Gävle

Medicinavdelningarna på Gävle sjukhus, Hudiksvalls sjukhus, Aleris, jourmottagningen på Söderhamns sjukhus och Söderhamnsfjärdens hälsocentral. På samtliga ställen har jag blivit omhändertagen av kunnig personal som, trots en till synes stressad arbetssituation har utfört sina uppgifter på ett utmärkt sätt.

Nils Erik Olsson, Söderhamn

Alla medverkande i Åmots kyrka på julnatten. Ni är så fantastiskt duktiga, det är en fröjd att i juletid få lyssna till er sång.

Två av alla besökare

Snöchefen Karl Blad, Gävle kommun, som med ypperlig service såg till att det blev plogat och röjt så vi nådde fram till taket som rasat.

Lewin

Den snälla guldsmeden som fixade till min hästsko så snabbt inför nyår.

Hon med berlocken

Mer läsning

Annons