Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Lördag 5 januari

Annons

Maria på Folktandvården Slottstorget som lagade min trasiga tand lördagen den 22/12. Du fick något att bita i. Jag med. Tack!

Fotografen

Styrelsen i Långbacka samfällighetsförening. Ni har gjort ett fantastiskt arbete. Vid årsstämman den 17 december redogjordes mycket klargörande för de kommande arbeten som ska göras och som var mycket förmånligt för oss boende.

Karin Fagerlund

De två grabbar som arbetade med asfalt/markarbete på Durovägen och hjälpte mig in efter att jag halkat omkull och skadat mig den 30/11.

Olle på 94:an

Kyrkoherde Thomas Erixon, som så engagerat visade 30 högskolestudenter från Kina, Iran och Egypten runt i Heliga Trefaldighetskyrkan i Gävle, berättade om kyrkans ställning i det svenska samhället förr och nu och förklarade hur luciafirandet tillkommit – detta som en perfekt inledning till tre barnkörers fina luciasånger. De utländska ungdomarna uppskattade att få uppleva något exotiskt och väldigt svenskt.

Barbro Sollbe

De två jägarna som räddade vår julafton och drog upp oss från diket i Grindugaskogen.

Lagotton med familj

De som hjälpte till att fånga mina hästar när de hade rymt ur hagen torsdagen den 20/12 på 56:an mellan Främlingshem och Hedesunda. Tack ni snälla för att ni tog er tid.

Mycket tacksam hästägare

Mer läsning

Annons