Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Söndag 23 december

Annons

AME som utför ett väl skött arbete med att hålla Hälsans Stig välplogad och sandad vilket bidrar till mångas glädje och hälsa.

Vandrare

Dr. Fredrik Sewon på barnkliniken, Gävle sjukhus, för noggrannhet, mycket professionellt bemötande och stort engagemang.

Adam med familj

Gävleborgs Köpmannaförbund som kom med en fin överaskning inför helgerna. Det värmde.

Inger Håkansson

Alla fantastiska pedagoger på Staffansgårdens förskola, speciellt till Maskrosens personal. Ni gör ett jättefint arbete!

Charlie med familj

Den ärliga person som i fredags hittade mitt lilla paket på torget och lämnade in det i butiken där jag inhandlat det.

En födelsedagspresent

Helena Jansson med personal på Janssons Kök i Gävle som gjorde mitt kalas 15/12 till en fullträff!

Britt-Marie Östling

Vårt pålitliga tidningsbud. På grund av sjukdom är jag ofta uppe väldigt tidigt och alltid ligger tidningen i brevlådan. Det spelar ingen roll vad det är för väder.

En prenumerant på Rävpasset

Den ledsagare som mötte mig vid tåget från Linköping som kom till Gävle 21.30 den 16 december. Jag vill verkligen be om ursäkt för mitt beteende. Det var SJ jag var upprörd över och det ska inte denna underbara kille behöva lida för. En blomma även till den gulliga taxichaufför som körde mig hem och följde mig ända upp till lägenheten.

En upprörd Anna som lugnat ner sig

Personalen och sjuksköterskorna på Carema 6:26 våning 5, för den trevliga jullunchen.

Gullan med familj

Världens bästa chef, Josephine Rydén, på Omvårdnad Gävle kommun.

Lena W

Canastagängen på Valbogatan för er omtanke och för gåvan jag har fått.

Maj-Britt

Alla som har stöttat oss i vårt arbete för våra barn i Gävle och ute i världen. Tillsammans kan vi hjälpas åt och arbeta för att alla barn får en barndom som de vill minnas!

Rädda Barnen i Gävle

Dong Nguyen, Görel Muller, Hanna Wrethling och Douglas Garner och andra som under höstterminen varit Rädda Barnens läxhjälpare på Ulvsäterskolan.

Rädda Barnen i Gävle

Thomas Utby på Fonus i Gävle, som med så kort varsel tog sig tid att prata med mig.

Anna

Larry Forsberg och Barnpanelen på fredagsmornarna i P4 Gävleborg. Alltid lika roligt att lyssna på er.

En trogen lyssnare

Alla som hjälpte mig när snöskotern dök ner i ett gyttjehål den 15/12 nära Rörberg: Killarna från Valbo och Bomhus och Henry på Lingvalls med bandaren. Utan er hade jag aldrig kommit därifrån.

APEX

Arne Ström som kommer att saknas av många, när han snart pensioneras från kopieservicen i Stadshuset i Gävle. Hela verksamheten läggs ner vid hans avgång, och det är svårt att tro att motsvarigheten till hans servicekänsla, snabbhet och positiva bemötande går att finna på annat håll. Tack för all den hjälp som Gävles föreningsliv i allmänhet, och hembygdsföreningen Gävle Gille i synnerhet, fått av Arne!

Barbro Sollbe

Mona Åsenlund, Sätra för att du alltid är så gullig och hjälpsam. Det blir även plats för mysigt tjejsnack om ditt och datt.

Inga

Anne-Lie, Lasse och alla medarbetare i Servicegruppen, Sätra för att ni gör ett jättebra jobb för vår boendemiljö.

Rolf och Gunilla, Sicksack 29

Hedesunda Röda kors-krets som ordnade med skjuts för äldre och funktionshindrade till Road 56 och bjöd på jultallrik och trevlig samvaro. Mycket uppskattat

Nöjda gäster

Marianne Sundqvist-Häggem, Hofors för att hon under hela hösten har sett till att vi har rört på oss. Denna underbara tjej ordnade också en avslutningseftermiddag med bastu, relax, ansiktsmassage, god mat och trevligt sällskap.

Måndagsgympan

Annika för ditt otroliga engagemang vid bridgeavslutningen. Ditt fantastiskt goda och rika julbord inklusive meloditävlingen och glada sånger överträffade än en gång våra förväntningar. Vi ser fram mot en ny vår under ditt glada ledarskap.

Lättsamma tisdagsgänget

Styrelsen BRF Krusbäret för ert trevliga initiativ att bjuda medlemmarna på julfest.

Vi som var där

Mia och Kari i Hagsta som återigen inledde julen med kålsoppa med tillbehör och tomtemys i stugan. Vad vore julen utan denna tradition?

Vättar, troll och småfolk

Nina och Hans, Willys i Hemlingby, för att ni tog tag i den knepiga situationen med rekvisitionen. Ni gjorde det på ett mycket bra sätt, så vi slapp alla krångliga detaljer. En ursäkt till kassörskan som endast gjorde sitt jobb och som jag blev arg på. Det blev jag för att en tredje person blev drabbad som inte skulle ha blivit det.

Anneli Ekholm, diakon Valbo

Per Eriksson i Björke som håller våra vägar så fina och fria från snö trots tunga och svåra dagar. Om alla hade en sån duktig snöröjare på sina gator skulle alla ta sig fram säkert och lätt.

Nöjd och glad Björkebo

Anders Börjesson för de jättefina båt-teckningarna.

Tjejerna på Tennstopet

Alla som var med i samband med vår son Gustavs födelse den 24/11 i Gävle, speciellt barnmorska Malin Söderhäll och undersköterksa Susanne Säfweräng, som gjorde förlossningen till en positiv och häftig upplevelse även när modet ibland sviktade, samt till barnmorska Carina Rask på MVC. Du inger trygghet och det har varit roligt att träffa dig vid alla kontroller.

Sandra Persson, med familj

Kerstin på Karisma City Spa i Sandviken för din alltid så fina service och engagemang.

Lena

Berne och My på Sätra Seniorgym, för allt ni gör, så att vi håller oss i form.

Fredagsgruppen 10-11

Inger och Leif Nilsson, Lexe, för en trevlig eftermiddag med julgröt och skinksmörgås, samt kaffe och tårta.

Åke och Aina, Laila och Jan

samt Gun-Britt och Håkan

De duktiga eleverna och deras lärare på avd Berget, Andersbergsskolan för en mycket välorganiserad och trevlig julshow den 12 december. En blomma också till barnens föräldrar, för läckerheterna till kaffet efter showen. Min favorit var morotskakan!

Selmas mormor

Alla ledare på vattengympan/vattenpassen på Fjärran Höjder-badet.Ni är fantastiska. Lycka till med er nya arbetsgivare

Från oss alla tanter och gubbar

Mer läsning

Annons