Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Måndag 17 december

Annons

Kalle Wedin för ditt fantastiska uppträdande på vår Nobelfest. Du satte verkligen guldkant på vår stora dag. Det blev många glada skratt som vi bär med oss än.

Barn och pedagoger på Björken Ludvigsbergsskolan

Våra stora barn i klass 6c på Ludvigsbergsskolan för att ni serverade så bra på vår Nobelmiddag och för att ni var så bra förebilder hela dagen. Vi är så stolta över er.

Pedagogerna Björken Ludvigsbergsskolan

Ingrid och Christer som bjöd på en jättetrevlig kväll på Fullriggaren med julbord och en mysig avslutning i skybaren.

Från oss alla

Alla i Gävle som röjde snö under natten till den 12/12. Trots snöovädret kvällen innan så fanns det inga svårigheter att ta sig fram till jobbet med cykel.

Gottfried

Det tidningsbud som ger oss våra morgontidningar troget varje morgon i det snöväder vi nu haft. Inte en morgon utan tidningarna.

I & P i Gamla Gefle

Tidningsbudet på Kittelvägen i Södra Bomhus för att du ser till att vi får tidningen. Oavsett väder, så har vi den i brevlådan.

Morgonpigg läsare

Dagens ängel, snöröjaren som såg mig skotta och snabbt var där och drog bort snövallen åt mig. Du gjorde min dag.

Baldersgatan 2

De snöröjare från Gävle kommun som maskinröjer efter plogbilen och då tar bort den svårforcerade plogvallen vid vår garageinfart mot Parkvägen. Vi är väldigt tacksamma för denna service!

Ulf och Gunilla

Alla vänliga och duktiga människor i Hagaström och Lexe som skottar så att jag kommer fram med tidningen. Det underlättar mitt jobb väldigt mycket nu i dessa intensiva snötider.

Tidningsbudet

Astrid med alla tomtarna.

Hennes gympakompisar

Mer läsning

Annons