Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Måndag 26 november

Annons

Christina Olofsson, min handläggare på Försäkringskassan. Du är rätt person på rätt plats. Jag önskar dig lycka till med dina nya arbetsuppgifter.

Christina S

Vaktmästare Marcus Elfsberg på Värnaskolan i Hofors som fixade så att vi fick en blädderblocksställning.

Vi på SFI

All inblandad personal på öronmottagningen, lekterapin, 107B, operation och UVA som på ett underbart sätt tog hand om vår son Eirik före, under och efter halsoperationen tisdag 20/11. Genom er förberedelse, humor, proffsighet och lugn fick ni honom att känna sig trygg.

Magdalena och Björn Selnes

Alla er som tog hand om och hjälpte Maja den 12-14 november: Rådgivningssköterskan, mottagningssköterskan och Elisabeth Nordlund på Skutskärs vårdcentral, sköterskor, läkare, sjukhusvärdinnan och transportkillen på akuten samt bästa Petra och alla hennes duktiga kollegor på avdelning 111 A.

Maja och mamman

Malin Stockberg på DHL, som återigen såg till att Vikingaskolans julklappar kom fram till Läkarmissionens depå, för vidare transport till hjälpbehövande barn i Europa.

Vikingaskolans barn och personal

Andreas på Tierps Markis & Persienn. Du hittade mitt kvarglömda Visa-kort i parkeringsautomaten, tog kontakt med mig och återlämnade det. Otroligt snällt gjort!

Karin E

Syhréne Sundberg för allt du gjort, och det stöd som du gett under Ullas sjukdomstid.

Gunilla

Mer läsning

Annons