Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Anita och butlern Kalle för en jättetrevlig kväll med god mat och dryck, fin service av butlern och jätteroligt, som vi ju alltid har.

Vi sex

Den som lämnade in min plånbok till polisen. Jag förlorade den i söndags klockan 01.30 på Stortorget och trodde att jag aldrig skulle se den igen. Jag ringde hittegods i måndags och någon hade lämnat in den och inget var borta. Jag blev så glad!

Christoffer

Mattias Jansson, IT-service, för allt jobb du fick lägga ner för att lösa mitt e-postproblem.

Karin Ahlgren, Lärarnas Riksförbund

Monika, Gun-Marie, Maria, Ellenor, Rosita och Susanna på Källbackens förskola. Ni har hjälpt, stöttat, roat och utvecklat oss till de härliga ungar vi är i dag.

Jack, Wendy och Jenna

Christian Mayson, Sami Osman, Tom Parneborg och Jhann Aldén för en fin insats som ungdomsledare på GGIK:s Innebandyläger 2011.

GGIK-kansliet

Lasse på Stadium i onsdags hjälpte mig med min stegräknare. Riktigt serviceminded och som jag sa, du räddade min dag. En blomma även till de två som stod i kassan.

Jonna

Den ärliga och omtänksamma man med vita BMW:n som tog sig tid att leta upp mig när jag glömt mitt kontokort i parkeringsautomaten på Söder.

Anna G

Lena & Ejje på Gefle Segel Sällskap för två trevliga dagar med segling och för ert underbara engagemang med våra elever.

Träningsskolan Ulvsäter

Mer läsning

Annons