Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Torsdag 15 november

Annons

Den som hittade mina handskar i kundkorgen Coop Nian och lämnade dem till kassan.

Tacksam och glad M Bn

Festkommittén Hästbo bygdegård för den mycket trevliga +55-festen med suveränt god mat, härliga spelmän och trevlig samvaro. Ni är fantastiska.

+55-are

Kerstin på Gavlegårdarna som fixade så jag fick belysning i badrummet efter flera misslyckanden från mig.

Annika på Valbogatan

Leffe på Eskön som i alla lägen ställer upp för oss när olika problem dyker upp.

Bosse och Karin

Ambulanskillarna och personalen på 105 Miva som tog hand om mig när jag kom med hjärtproblem och värk i armen. Tack till läkarna och flickorna.

Elisabeth

Alla yrkeskunniga, proffsiga och empatiska hantverkare och alla på Länsförsäkringar, Okab och Holmströms bygg för gott samarbete.

Tacksamma Karin och Staffan

Er grabbar på Marinplats i Gävle för att ni alltid gett oss och vår båt den bästa service. Ni ordnar allt till det bästa. Vi är så nöjda.

Benny och Helena Larsson

Reseledarna i Hedesunda PRO rör den hemliga resan till Stockholm och inspelningen av ”Så ska det låta”. Chauffören Greger var toppen.

Vinnersjöborna

Dig som hjälpte den snart 90-årige gubben som på fars dag var bjuden till sin dotter och av misstag hade stoppat ned seniorkortet i stället för ledsagarkortet och dessutom glömt portmonnän. Du blev 29 kronor fattigare men är ändå rik på grund av din medkänsla och omtanke.

Ulvsmygaren

PRO Ettans styrelse, ordförande Ingegerd Eriksson och kassör Anita Lööf med flera som bjöd på lunch med underhållning för oss äldre-äldre medlemmar.

40-talet deltagare, B.R.A

Mer läsning

Annons