Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Måndag 12 november

Annons

Daniel Bjelkendahl som var så snäll och lånade ut sin musikutrustning till oss i samband med Geflepiruetten.

Gävle Konståkningsklubb

... Alla som var med och hjälpte till med konståkningingstävlingen, Gelflepiruetten den 3-4 november på Ersand Arena.

En i gänget

... De som fixade den jättetrevliga avslutningsfesten på Stavgården, med väldigt god mat och jättetrevlig och kul underhållning.

Vi som var där

... Vår underbara BVC-sköterska Lollo på Strömsbro BVC som alltid ställer upp. Du är en riktig pärla och ett stort stöd.

Linda

... Annemaj med personal på Rosemaries hudvård. Alva hade verkligen en toppenbra praktikvecka hos er. Ni tog hand om henne på alla vis. Ni är så gulliga och tillmötesgående allesammans.

Alva och Christina

... Alla ledare och föräldrar i Gefle Freestyle, med Jonas Lundblad i spetsen, som ordnade en fantastisk skidresa till Zermatt på höstlovet. Ni är bäst!

Linda med familj

... Personalen på gruppbostad Allevägen 5B som tillsammans med släkt och goda vänner gjorde så att Sebastians 30-årsdag blev så lyckad. En blomma också till bästa kontaktpersonen Christoffer som underhöll oss alla.

Christina och Sebastian

... Sofia Alfredsson, Studentombudsmannen vid Gefle Studentkår, för all hjälp med mitt ”försvunna” betyg. Nu är allt i sin ordning och jag kan ta mig an mitt sista år på HIG.

Sofie

... Bomhus församling som gjorde allt för att vår vigsel skulle bli så som vi önskade den 26/10 och till advokat Tryggve Emstedt som bjöd på sin egen vigselvariant inför släkt och vänner.

W & A

... Per Pilquist för att du snabbt tog över ansvaret och fixade så att fönstret blev lagat. Tur att det finns killar som du.

Harriet

... De kollegor som har kurage nog att säga nej till sin chef när denne ber dem utan grund spionera på kollegor och rapportera till denne. Skönt också när dessa har ryggrad nog att berätta för sina kollegor vad chefen pysslar med. Heder till er!

Veritas

... Den kvinna som hittade mitt Visakort och lämnade in det till polisen tisdag kväll den 6/11. Stor, varm kram!

Stressad men mycket tacksam

... Personalen på Västerbergs folkhögskola för mat i Nobelfestklass och hjärtligt bemötande under min fest den 27 oktober. En blomma också till musiker, guider, dramalärare och playbackaktörer. Tack vare er alla blev min fest helt makalös.

Anita Grünbaum

... Festfixarna för höstfesten i Hedesunda och till den eminenta dansorkestern. Som vanligt hade vi en mycket trevlig kväll i goda och glada vänners lag.

Vi som var först men inte sist

... Sjukgymnast Jana och hennes praktikant på Andersbergs vårdcentral, som fixade min onda rygg på en kvart. Jag var lycklig hela dagen.

Wing Chun kung fu

... Fackförbundet Vision med Erik Mäki i spetsen för den trevliga kvällen på O’learys den 1/11 med god mat och glatt sällskap.

En medlem

... Alla på Mellansvenska städ Gävle-Sandviken för era gåvor till patienterna på Barn-och Ungdomskliniken, Gävle sjukhus. Era julklappspengar kommer att glädja många små och stora patienter, inte bara till jul, utan under hela året.

Anna

... Sara Rander för en trevlig helg i Stockholm,med teater god mat och fina upplevelser.

Eva i Borås

... Styrelsen för SHN:s damklubb för firandet av oss jubilarer med god mat, dryck, blommor och underhållningen med ”Tom o dom”

Ulla, Iris, Kerstin, Gungärd

Mer läsning

Annons