Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Lördag 10 november

Annons

Marianne Boqvist för bär, svamp och grönsaker du har delat med dig av.

Ingrid

Lungmottagningen samt cytostatikaavdelningen Gävle, för god empati och bra bemötande plus stor kunskap under hela vintern, våren och sommaren 2012.

Tacksam patient (420721)

Andreas, Ica Björksätra, för auktionen och försäljning av kanelbullar, som skänktes till Bröstcancerfonden.

BCF Marias styrelse

Roger som hittade mitt körkort på Sätraspåret och själv kom och lämnade det till mig. Att det finns så bra människor! Du räddade min vecka, minst.

Petra

Dem som till måndag morgon den 5/11 hade sopat och städat centrala Gävle. Jag pendlar dagligen till Gävle norrifrån och promenerar varje dag mellan centralstationen och Lantmäterigatan. I morse gick jag på nysopade gator och trottoarer. Man blir glad en måndag morgon i novembermörkret. Alla Gävlebor ska vara stolta och glada att ha en stad som sköts så föredömligt!

LeSmi

Jessica Andersson, Bomhus VC. Du är en pärla!

Fanny

Annika och Magnus Godin för all hjälp vi fick under vår sjukdomstid. Utan er hjälp hade vi aldrig klarat det.

Bengt och Gunilla, Trödje

Förlossningen på Gävle sjukhus för ert snabba agerande vid vår sons födelse den 27 oktober. Det slutade trots allt lyckligt. Vårt innersta tack till operationspersonal, narkosläkare, barnmorskor och BB-personal. Vilken fantastisk sjukvård vi har.

Göran och Kristina Stridh med familj

Dig unga kille som jobbar på Systembolaget i Hemlingby för den fina servicen när jag gick och bar på min sovande dotter. Verkligen rätt person på rätt plats!

Caroline

Mer läsning

Annons