Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Fredag 9 november

Annons

Paret som hjälpte mig när jag cyklade omkull vid högskolan, lördag den 4 november. Allt gick bra förutom ont i revbenen.

Barbro

... Ungdomskören Kram och Hoppet och övriga medverkande i Hille kyrka för gospelmässan under ledning av Ellen Weiss och duetten Sara Kreft och Gustav Fenggren, ni var toppen med era fina röster.

Berit

... Kenth Lövgren samt övriga som försökt rädda Klockgjutarparken. Tyvärr var inte kommunens styrande lika framsynta.

Boende på Söder

... Alla föräldrar som har barn som firar halloween på rätt datum den 31 oktober. Vi svenskar firar Alla helgons dag för hedrandet av våra nära och kära som inte längre finns kvar på vår jord.

Varmt tack

... Solveig Hultström, tandlaget Borr och Tång som med stor yrkesskicklighet och sång, ersatte min avbitna tandkrona, plus några till. En eloge ges de handräckande tandsköterskornas vänliga behjälplighet.

Gunhild

... Helena på hjälpmedel SAM, Gävle alltid lika hjälpsam och trevlig, som ordnade att skickliga Fredrik fixade min rollator som hade misshandlats av något okänt busfrö.

Helena och Soprano=rollatorn

... Personalen på Vallongården avd F/H för att ni alltid är glada, trevliga och hjälpsamma och för att ni har änglars tålamod. Tacksam anhörig

... Berndt Erlandsson som bjöd oss med till Eckerö på sin födelsedag.

Vännerna

... Den ärliga kvinna som lämnade in mitt borttappade körkort och Visakort till Handelsbanken.

Lasse

... All personalen på kirurgen 112 som tog hand om mig så fint och till röntgen, även till Zeppo, Åke, Sussi, Eva Nääs, Ulrika Svanen, Roland, Peter Wilander, patienterna på sal 112, UllaBritta och Sune för tidningar och böcker.

Eva Huss

Mer läsning

Annons