Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Onsdag 7 november

Annons

GD:s kulturedaktör Sanna Wikström för hennes engagerade och engagerande artikel om konstnären Narek Aghajanyan. Med sin familj hotas han, enligt uppgift, av utvisning till Armenien, det land där polisen både misshandlat honom och förstört hans målningar. Vi stöder varmt förslaget om en fristad i Sverige – kanske i Gävle – för konstnärer i denna situation.

Ann-Mari Eriksson och Barbro Sollbe

Monika och Ammeli som arbetade hårt i fredags så att vi alla kunde bli fina i håret. En hälsning även till Lena och Eva med önskan om snar bättring.

Inger

Den trevliga och serviceinriktade vaktmästaren på Nynäshallen som lördagen den 3 november fixade innebandyklubba så tiden inte blev så lång.

Vi i kiosken

Den underbara kvinna som åkte buss 49 mot Hedesunda den 2/11 och som betalade min sons bussbiljett, då hans busskort inte fungerade.

Veronica L.

Anders med medarbetare på Friskis & Svettis i Gävle för all uppbackning och handledning.

Vi på onsdagar och fredagar

Ulrika Olsson på Gavlenet för din hjälp med flytten till nya lägenheten.

Eva Eklund, blivande kund

Sune Söderberg, min gode granne, för all hjälp och omtanke du gett i alla år.

Kram, IngBritt

Mina arbetskamrater på Markhedens förskola för att ni förstår och tänker på mig när jag har det som jobbigast. Sköt om er.

Maggan

All vårdpersonal, ingen nämnd, ingen glömd som genom utmärkt vård och omsorg räddat mig tillbaka till livet: Ambulanspersonal, IVA, avd 105, rehab Sandviken, Akuten med Hia och hjärtmottagningen

Bo Lars Erik J-hson med anhöriga

Personalen på Kungsådran i Älvkarleby för god mat och god service den 2/11.

Personal och kunder från Kristinelundsgården

Mer läsning

Annons