Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Fredag 2 november

Annons

Doktor Pär Törnqvist som på ett ödmjukt sätt tar hand om mig när jag kommer och fotar min ögonbotten en à två gånger per år. Jag går med lätta steg från mottagningen.

Tjejen med diabetes

Den snälla farbrorn bakom mig i kön på Barnens Hus fredagen den 19/10. Du gav mej en ny tiokrona när jag tappat bort min! Detta gjorde att jag stolt kunde betala mina pärlplattor med egna pengar.

Tyra, fyra år

Den underbara personalen på Markhedens förskola för all visad omtänksamhet och värme vid en jobbig tid.

Kram på er, Ingela

Ulrika, Carola, Frida och Annelie på Hedvigs trädgård för proffsig handledning till Sara, och för att ni dukade fram så fint och skapade en fantastisk miljö till minnesstunden för vår pappa.

Ingela och Pontus

Den helt underbara mannen som hjälpte mig att parkera bilen den 25/10 på Hemlingby köpcentrums parkering utanför Jysk. Utan dig hade jag stått där än i dag och haft panik med alla dessa miljoner bilar runt omkring mig.

Evelina

Hasse Ström som sköter vår pensionärsgrupp i bowling och i onsdags även sålde Blå bandet-pins, symbolen för prostatacancer och till förmån för prostataföreningen Gävleborg.

En cancerdrabbad

Kalle som körde bussen samt Tomas och Susanne som ordnade den trevliga resan till Ullared.

Vi där bak i bussen

Dig Jitka (tror jag du heter), sjuksköterska på avd. 108 kvinnokliniken Gävle sjukhus för ditt varma hjärta och din empatiska förmåga. Det känns bra att bli omhändertagen av dig.

Ann-Marie

All personal på Gävle Strands Hälsocentral för att ni alltid har ett fint bemötande och stort engagemang. Ni är toppen!

Marie J med familj

Mer läsning

Annons