Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Onsdag 31 oktober

Annons

De två män som hjälpte mig när jag föll vid Forum på Skogmursvägen den 25/10 och såg till att jag kom hem. Änglar finns!

Barbro

Hela personalen (inklusive Robban) på avd 14B, Vinddraget, Andersberg. Med stor omsorg och kärlek vårdar ni min mamma Kerstin, speciellt nu under hennes jobbiga sjukdom. Ni är guld värda!

Dottern Anna-Carin

Den snälla mannen som körde efter mig hela vägen till Konsum Krysset i fredags för att tala om för mig att mina däck satt löst. Han parkerade sin bil bredvid och hjälpte till med att dra fast däcken ordentligt så jag kunde köra hem säkert. Det behövs många som du!

En tacksam tjej

Dr. Anders Åkerlund och sjuksköterskorna på mammografiavdelningen Gävle Sjukhus för vänligt bemötande under mitt besök den 22/10.

Tacksam

Alla på Kristinelundsgården som gjorde att min mamma Adeles sista år blev så fina och för att hon till slut fick somna in hos er. Tack också för allt stöd till mig.

Berit

All personal på avdelning 112 ortopeden, Gävle sjukhus, som gav mig förstklassig omvårdnad och omsorg under mina två veckor långa vistelse där. Trots usla löner gör alla dessa människor ett fantastiskt jobb. Stor heder till dem.

Anneli med brutna benet på 10:2

Den gulliga chauffören som körde buss 4 den 25/10 klockan14.10. Han fällde ner steget utan att jag behövde säga till. Det är inte många som gör det. En annan busschaufför hoppade ur bussen för att hjälpa till när jag ej kom av bussen. Jag kommer tyvärr inte ihåg vilken dag och tid det var. Men han kanske känner igen sig. Vilken man!

En tacksam Anna

Helen och vänner på Gästrike Katthem, som med jättekort varsel fixade ett hem åt min katt när jag blev hemlös och socialen vägrade engagera sig i problemet.

Kajsa

Mer läsning

Annons