Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Onsdag 17 oktober

Annons

Gefle Dagblad för att ni hittills inte har publicerat de sedvanliga vidriga jaktbilderna, trots att det är högsäsong för dylikt! Belåtna leenden över en död djurkropp med gevär och hund är passé hoppas jag!

Lena

Jörgen Thyr för lånet av din fantastiska buss till vår fjällresa till Lofsdalen, till Niklas och Lotta Thyr samt Henrik och Lotta Hillman för att vi fick låna er otroligt fina stuga i Lofsdalen samt till Pernilla Thyr för allt du fixade till vår fjällvandringsresa. Vi hade en toppenhelg.

Sju fjällvandrande tjejer

Avdelning 107B och Lekterapin på Gävle sjukhus, för att ni är så himla snälla. Med er vet man alltid vad som ska hända och ni får mig alltid att skratta.

Jossan

Kvinnan som hjälpte mig när jag ramlade på Flanör, min dotter som hjälpte mig till akuten samt till Maria som fixade taxi. Det blev en fraktur på överarmen.

M utter

Jonas Liw och Brynäs IF, som gav våra elever två oförglömliga upplevelser på Läkerol arena. Först skridskoåkning med några killar från laget, sedan att tillsammans få se BIF vinna över Rögle.

Hela Gymnasiesärskolan på Polhemsskolan

Gävle kommun, Samhällsbyggnad, för snabb åtgärd. Den 9/10 ringde jag på förmiddagen och berättade om ett rör som stack upp och utgjorde fara efter en cykelväg. När jag sedan åkte hem på eftermiddagen, var det borttaget.

Nöjd

Jens på Maid som med en dags varsel skickade superbra tjejer som flyttstädade vår lägenhet då de som bodde här före oss totalt hade struntat i att städa vid utflytt.

Lisa och Micke

Anders och Gegge med flera som ordnade resan till rally-SM i Köping. Tack för all god korv, dryck och underhållning vid Kolsvarundan.

MB gänget

Mer läsning

Annons