Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Bo Romin på Myrbacken i Bomhus som förstod att nåt inte stod rätt till. Du och din fru har varit oumbärliga för mamma genom alla år med ert stora och givmilda hjärta.

Alla barnen Lewin

Marina på Body Shop som förtrollade mig med penslar och färger.

Gröna skuggor

SOS Alarm för ödmjukt och proffsigt vägledande i onsdags klockan 13.27, de två polispatrullerna, ambulanspersonalen, Caremas personal, låssmeden och slutligen killarna från Fonus. Det är i nöden man upptäcker hur mycket värme och uppriktig empati omgivningen besitter. För genom allas er yrkesskicklighet så lyser alltid ett varmt hjärta.

Anna Lewin

Tandläkare Carl Östberg, Ockelbo, för det fina omhändertagandet och hans proffsiga arbete.

Christer

Alla tjejer som gjorde onsdagskvällen så fantastisk: Hanna W, Jessica B, Anna E, Karin E, Emma H, Johanna J, Marika K och Camilla P.

Sofia Wike och lilla pyret

Alla som arrangerade och medverkade till att sotarfesten på Lundgrens blev en succé. Sotarna var delikata och stämningen var trivsam, både i det fina partytältet och ute på gården.

Två glada och nöjda

Den man som hjälpte mig när jag ramlade av cykeln den 1 oktober utanför Södertulls hälsocentral. Du hjälpte mig upp och sprang och hämtade hjälp. En blomma också till den äldre gentleman med rollator som satt bredvid mig och erbjöd sig att hämta mer papper, till min fantastiska tandläkare Maria Film Holmqvist samt till China och Annika för att ni alltid är så vänliga och hjälpsamma.

Birgitta S

Johan och Anna i Bergby som överraskade oss med kanelbullar på kanelbullens dag.

Dagbarnen och dagmammorna i Bergby

Mer läsning

Annons