Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Gävle Ryttarsällskap, Vicky, Camilla E, Camilla F och Jocke som ställde upp när min dotter Linnea tävlade för första gången den 30/9. Allt gick superbra tack vare er!

Viktoria

Johan Aflarenko och hans team på Samhall för ett otroligt trevligt bemötande. Ni vet verkligen hur man arbetar med andra människor. Tänk om Arbetsförmedlingen kunde lära sig av er hur ni arbetar och försöka lära sig att vara lite ödmjuka och se individen som ni gör. Trots att man har mycket att göra kan man vara trevlig.

En ny medarbetare

Alla som kämpar för att vår fina F9-skola i Bergby ska få vara kvar.

Maria Lindström

Världens bästa Maud som var inlagd på sjukhuset samtidigt som jag för några veckor sedan. Tack för att du var in på jobbet och tog reda på mitt nummer enbart för att kunna ringa mig och fråga hur det var med mig efter operationen. Jag blev jätteglad!

Lilltjejen snett mittemot

Min fantastiska tandläkare Inger Kellner och hennes duktiga tandsköterska som också heter Inger, vid Folktandvården i Gävle.

Gudrun

Dig kvinna som den 3/10 utan att tveka stannade på 76:an i Skutskär och lyfte upp min påkörda katt i din famn och undersökte om den fortfarande levde. Jag var ut med hunden och såg dig, så jag gick dit. All heder åt dig för du har civilkurage, empati och tänkte på djuret. Nu har han en fin grav.

Helene (matte)

Mer läsning

Annons