Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Maria Bsenko, barnmorska på MVC Södertull, Gävle. Du är helt fantastisk: Kunnig, engagerad och inkännande. Helt enkelt rätt kvinna på rätt plats.

Helena Ericsson

Britta och Matilda, en trappa ner på Åhléns i Gävle för hjälpen när jag köpte gardiner. Det fattades två gardinlängder, och det fixade ni genom att ringa Hudiksvall. Jag är helnöjd.

Kram på er, Birgit J

Catarina hos Jutterström på Almvägen, alltid glad och trevlig. Löser även problem på ett smidigt sätt så att jag som kund blir helnöjd.

Skutskärsbo som gärna återkommer

Susanne på Motorcenter Gävle för all hjälp med Guzzin.

Micke

Evy och Kjell i Furuvik för att ni alltid ställer upp som kattvakt åt oss, när husse och matte är ”ute och ränner”.

Åzqar & Älviz

Ulla på Ponderosa bilskrot, som har plockat och torkat kantareller åt mig, trots att vi enbart har telefonkontakt och då ordnar jag oftast bekymmer åt dig.

Kristina på ”station”

Johan Thunberg, Laxön, för en trevlig och intressant förmiddag i din ateljé. Räkmackan var också en höjdare.

Seniorerna lärarförbundet i Gävle

Min snälla granne Benny Nöjd som ringde och talade om att min låsta cykel låg på grannens gräsmatta så jag kunde gå och hämta den. Jag är glad att den inte blev förstörd.

Grannen

Mariana Femling för att hon fixade en kanonbra helg i Falun (den 21-23/9) med bra träningar och allt. Det var riktigt roligt!

Tjejgänget

Vår duktiga reseledare Åsa som har fixat en jättetrevlig resa till Eckerö den 28 september. Nästa gång hoppas vi att hela gänget kan vara med.

”Visex” som bara var fem

Mer läsning

Annons