Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Jörgen E. som hörde av sig om mitt borttappade Visakort, det skulle finnas flera som du. Tur att det finns ärliga människor.

Josefine

De fina människor som stannade och hjälpte mig 27/9 när min hund blev akut sjuk. Så tacksam att det finns människor som er. Tyvärr klarade sig inte min hund, men både han och jag känner enorm tacksamhet för att ni tog er tid att stanna, fråga hur det var och låna ut en filt. Åter igen tack så hemskt mycket.

Therese med goldenkillen vid Ica Maxi

Boulen i Sätra, för en trevlig dag med spel på era nya banor samt förtäring i solsken.

Vi som var där från Trödje

Marianne Pettersson, Swedbank och Maria Ekberg, Nordea för bra råd.

Jättetacksam kund

Bernt Jonsson med personal, Fjärran Höjder, för att vi fått simma ute hela september. Det har varit guld värt. Vi är många som njutit i bassängen med himlen som tak.

Barbro Löfstedt

Den person som fann min plånbok utanför Preemmacken i Hille och var så ärlig och lämnade in den i butiken den 24 september.

Tacksam slarvmaja

SSK Hockey, Skutskär som ordnar hockeycamp för barn med hockeyintresse. Ledarna gör ett fantastiskt jobb.Victor Lundgren

Personalen på Roxy/Star i Sandviken för att ni fann min älskade kudde i salongen.

Slarvmajan

Dr Sema Elker, Christina Wennergrund, Anette Wahlqvist, ögonmottagningen, Gävle sjukhus för synnerligen kompetent och trevlig undersökning måndagen den 24 september på förmiddagen, samt Ann-Christin Gunnarsson för ”namnjakten”.

Lars B

Alla föreningar som hjälpte till att fixa elevens val-veckan på Norrsätraskolan. Hoppas vi ses till våren igen.

Vi på Norrsätraskolan

Mer läsning

Annons