Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Ulla Thomsen på City Gross som ringde mig klockan 21.00 på lördag kväll och talade om att de hade hittat min väska. Ett stort tack för din fina omtanke och ett tack till alla andra som var inblandade.

Louise

Min underbara duktiga tandläkare Ingela Gustafsson och Catarina på Athena tandklinik. Tack för att ni finns.

Monica 18/9 11.45

Dig som hittade och spärrade mitt Visakort som jag tappade den den19 september, troligtvis i Fjällbacken-området i Gävle.

Siv

Alla er som var med och gjorde så att landskamperna Sverige-Norge P/F15 blev så lyckade. Boende, transporter, anläggningar, värdar och allt annat genomfördes med bravur! Kul att vi fick visa upp Gästrikland på ett så bra sätt. Ockelbo IF och IK Huge, ni gjorde ett kanonjobb!

Anders Nordén

IK Sätra fotboll för er flexibilitet kring att möjliggöra uppskjutna matcher på Träffen. Härligt att se att viljan finns!

Gestriklands Fotbollförbund

Personalen på Tellus för ett mycket trevligt, givande och annorlunda föräldramöte den 25/9. God fika blev det också. Ni gör ett jättejobb med våra barn.

Emmas mamma Maria

Fredrik på Tempo i Valbo för att ni sponsrade Allmänninge Bys springlopp.

Allmänninge Intresse Klubb

Personalen på onkologavdelning 17 på Gävle sjukhus, för er omtänksamhet till oss anhöriga under vår pappas sista dagar. Tack till Ylva och Ingela för erat stöd och för den fina stunden ni gjorde för oss onsdag morgon 12/9.

Ingela, Pontus, Ulla

Gävles Cityvärdar, dom kan vi inte vara utan, de gör ett fint arbete, hjälper folk i olika situationer, man känner sig trygg när de syns på gatorna, på Nian och överallt i Gävle. Vi ska vara rädda om dessa människor.

Babben

Mer läsning

Annons