Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Tisdag 2 oktober

Annons

Ingvar Nilsson, Vasaskolan för hjälp med översättning.

Deis dedicatus

Alla fotbollstränare och barn i HSK P05 för en kanonsäsong. Vi ses i höst!

Mammorna som förlorade matchen

och papporna som tittade på

Marie som körde buss 95 tur 22:35 onsdag den 26/9 för en mycket trevlig resa.

Tjejen på bussen

Marianne Carlsson på Swedbank i Sandviken som hjälpte mig vid insättningsautomaten fredagen den 21 sept. Du vet verkligen vad service är! Din arbetsgivare ska vara stolt över dig.

ÅO

Vardagshjälten på Bilprovningen i Sandviken. När jag hade tagit fel på tiden och kom lite för sent med min blå Volvo vid 17-tiden, onsdagen den 26/9 var du hjälpsam och fixade till det så att jag fick komma in ändå. Om du bara visste hur mycket det betydde för mig just den dagen som varit så tuff. Tänk om alla var vänliga och hjälpsamma som du!

HAX205

Maria Brander för en mycket trevlig kväll på Läkerol Arena vid matchen Brynäs-Linköping.

Jan och Margaretha Lingdén

De mycket servicevilliga på COFI, som ställer upp snabbt och effektivt, och med mycket trevlig personal, både när det gäller hjälp i trädgården eller med städning i alla former. Tur jag har er att ringa till!

Tacksam

Den intressanta stadsvandringen som länsmuseet, med mycket pålästa byggnadsantikvarien Ulrika bjöd oss, om de nya skyltarna från Konserthuset till Valls Hage.

Vandraren

Linda S och Viktoria som ordnade snabb hjälp för mig, samt mina underbara kollegor som stöttade mig torsdagen den 27 september: Nu mår jag bra, tack vare er. Ni är guld värda!

Lena

Mer läsning

Annons