Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

1 oktober

Annons

...Alla er på avdelning 111, Gävle sjukhus! Tack också alla ni på operation, uppvakningen och för den omsorg jag fick på hjärtintensiven. Tack för tålamod, professionalitet, vänlighet och god vård! Ni är underbara.

Mailis Lindblom

...Våra egna Sultaner, Lasse och Anna Zetterqvist, Håkan Järperyd och Mats Englund på Tandlaget Borr & Tång. Tack för några jättetrevliga dagar.

Erat Harem

...Allas vår cykelfestgeneral Anna i Hille, som för tredje året i rad ser till att vi alla får vara med på den otroligt roliga och väl genomförda cykelfesten. Lika roligt som alltid, och även en bukett med blommor till killarna i bandet ”Extra Allt” som gav järnet hela kvällen.

Vi uppe på åsen

...Dr P-O Hermansson på Sätra HC för visat deltagande och omsorg med telefonsamtal till hemmet. Det värmde.

Hälsenan 330128

...Den trevliga och serviceinriktade killen på Elgiganten i Valbo som hjälpte mig vid köp av ny TV. Vilket föredöme.

”Grundig”

...Dig kvinna som var med en man på akuten och som avvarade en snusdosa till min son den 17 augusti, skulle finnas fler som du.

Eva

...Vår fantastiska barnmorska Inger Bergman och undersköterska Ann-Louice Ståhl som stöttade oss när vår lille Charlie kom till världen den 19 september. Tack vare er har vi en otroligt positiv förlossningsupplevelse att se tillbaka på. 

Josefine, Johan och Charlie Holtby

...Åke Hillström med dotter och Ulrika Svedén med make för ett fantastiskt program på musikcaféet i Hedesunda Missionskyrka den 21/9.

Vi som var där

Mer läsning

Annons