Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

30 september

Annons

...Min fina lilla kompis Anna Henriksson som ställer upp till hundra procent. Fixat telefonen, plockar massor av svamp, har vunnit över mig i fiaspel. Åtminstone en gång.

Birgit F

...Den man och en pojke som skjutsade mig till akuten efter cykelvurpan på Skogskyrkogården söndagen den 16 september.

Överarmsfraktur

...Anna, Ronny med flera som stannade och hjälpte mig vid cykelolyckan på Oskarsgatan den 6 sept.

Elena

...Alexanders Linnins, ortopedkirurg på Gävle sjukhus, du är min nya idol, det mesta av min värk är borta efter min höftoperation den 6 sept. Jag ser fram emot mitt återbesök hos dig. Du ska få ännu en stor kram.

Birgitta

...Er alla på avd 112 O-Gul, för min tid hos er 6-9-9 efter min höftoperation. Ingen nämnd och ingen glömd. Ni är alla ert föredöme för era olika yrkeskategorier. Tack för mig och många kramar.

Fibro-Bibbi

...Alla medverkande och inblandade i de trevliga Hästbodagarna på Mårtensgård. Där fanns något intressant och roligt för alla. Hoppas vi får återkomma nästa år.

Bodåsborna

...Våra härliga, hjälpsamma grannar på Gröneborgsgatan 45-49.

Arne och Ingegerd i 47-an

...De underbara tjejer som tog hand om mig när jag cyklade omkull vid 9-ans garageinfart och dig tjejen i bilen som jag fick näsdukar av.

Gunilla

...All Team Lars Dahlberg. Bra jobbat.

0143

...Kerstin Westin Andersson, Karin Östling, Monica Hedman som gör ett fantastiskt arbete inom HSO-Gävleborg.

Från oss alla som deltar i era möten/träffar

...Tommy i Boulehallen för ditt alltid trevliga bemötande och din fantastiska service vid vårt DM den 14 sept.

RPG boularna

...Min underbara duktiga tandläkare Ingemar Gustafsson och Katarina på Athea i Gävle, för att ni finns.

Monica 18/9 11.45

...Folkets hus Skutskär, det var roligt att komma dit och se dansen när Skarvarna spelade. Det blev en bra kväll för mig som är rullstolsbunden. Tack alla som hjälpte mig.

Elisabeth

...Alla, gammal som ung som kom till Industrimuseet Kastellet, stora tågdagen i Norrsundet lördagen den 15 september och tittade på bland annat järnvägens historia i Norrsundet, samt min utställning, Samhället kring kastället, det värmde i hjärtat.

Ciceronen Åke Lennart Sjökvist, Norrsundet

...Birgitta Gabrielsson, som bjöd på en annorlunda sångövning den 17 sept, med porlande vin i våra glas serverades, sjöng vi av hjärtans lust i dur och moll. Tack för de goda landgångarna och tårtorna till kaffet.

Gavlekören genom Sylvia

...Doktor Peter Küntzel på Carema Södertull som alltid är omtänksam och mån om dina patienter. Vi uppskattar din omtanke och kunnighet, tack för all hjälp.

Inga och Lennart Persson

...Personalen på Sofia Magdalena särskilt Rosa och Simone för deras dekoration och service, man känner sig väl omhuldad och känslan att man ska må bra. Detta gäller både kräft- och surströmmingskalasen.

En närvarande

...Anette Andersson i Skutskär på grund av att du finns. Du är allt för mig.

K

...All personal till Gävle Strands hälsocentral för att ni hjälpte mig och min vän som var med. Speciellt läkarna Tobias och Ulf.

Ni vet vem

...Kvinnojouren på Blåklockan i Gävle på grund att ni hjälpte mig väldigt mycket med väl bemötande. Ni är underbara alla där.

Ni vet vem

Mer läsning

Annons