Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Lördag 29 september

Annons

Alexandra på Cityfrisörerna för det fina bemötandet och den fina frisyren.

Helene Liw

Barnsköterskan Marie som förberedde min lille son inför operationen den 19 september. Du var fantastisk, så pedagogisk och lugn, och detta fortsatte vidare med narkosteamet och sedan av urolog Dan-Olle. Jag är otroligt imponerad av hur mycket tid ni tog för att få en liten fyraåring att förstå och inte vara rädd.

A. Ö.

Hofors kolare som tog emot sjuorna från Petreskolan och hjälpte oss att få till en härlig dag vid Kolgårn.

Sjuornas lärare på Petreskolan

Gunilla Björkman och Gunilla Sörquist som bjöd på en underbar helg med god mat och dryck och trevliga aktiviteter.

Gitarrgänget

Min vaktmästare som kom och bytte ut min utebelysning och satte i en ny lampa. Du är en pärla, som sätter guldkant på min inte helt lätta vardag.

Tjejen på Smultronvägen 51E

Den fantastiska personalen på Dressman Gävle som under två veckors tid har bytt skjortor och tröjor då de ej fallit min affärsskygge son i smaken. Varje gång har ni ett leende på läpparna och övertygar en om att det inte är något besvär. Ni är fantastiska.

A. O.

Vår härliga vattengympaledare Olga M från GGF. Vi längtar alltid till söndagkvällarna när vi får kämpa, skratta och flåsa i Södertulls bassäng samt till Maria på kansliet som är så mån om att alla ska vara nöjda.

Klockan 18-gruppen

Karina på Ica Kvantum Fjällbacken, som släppte ”allt” för min skull när jag blev hastigt sjuk. Änglar finns.

Els-Mari

Maria, Lena , Eva , Anna , Anna-Karin och Ola, 6A på Stenebergsskolan, för ett gott bemötande och bra information onsdagen den 19 september. Det känns tryggt att ha vår Ludvig bland så duktig och samspelt personal.

Annelie och Peo

Mer läsning

Annons