Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Fredag 28 september

Annons

Ärlige Crister som ringde när jag tappade min plånbok. Ärlighet varar längst!

Slarvern

Den passagerare på buss 25 som i måndags hittade min borttappade mobil och lämnade den till chauffören Carina, även en blomma till Carina som såg till att jag fick tillbaka mobilen.

Kurt i Hamrångefjärden

Mina underbara härliga vänner för all hjälp och påhittiga bus i somras. Den största blomman går till Malin Norman och Louise Hedlund för att ni får mig att må bra.

Fru Svedberg

Barnmorskan Ellinor och Ingela som hjälpte oss när vår lilla dotter Alice kom till världen den 21 september. Och inte minst till narkosläkaren för den fantastiskt utförda EDA:n samt alla andra på förlossningen för världens bästa bemötande och till Pia på BB som hjälpte oss i bebisdjungeln.

Caroline, Johan och Alice

IK Huge Fotbolls alla vuxna och barn som medverkade i det lyckade arbetet med landskamperna mellan Sverige och Norge P/F15, till Kultur & Fritid, alla sponsorer, GIF och naturligtvis Gästriklands Fotbollförbund.

Marika Ersholt, arrangemangsansvarig

Christina och Olle Käll för den trevliga kvällen hos er då vi hade tyskarna på besök.

Musiklärarna

Margot för att du har tagit in min tidning, vattnat blommorna och för den fina buketten på mitt bord när jag kom hem. Det värmde.

Grannen Ulla

Malin på Pressbyrån Drottninggatan som tog hand om min nya mobiltelefon som jag glömde på glassdisken.

Kram, glasstjejen

Fredrik Johansson på Gavlegårdarna för att du är perfekt man på rätt plats. Snabb, tillmötesgående och enormt trevlig varenda gång vi behöver hjälp och service. Tänk om alla var som du.

Eva Ekholm, Friskolan Lyftet

Externa stroketeamet i Gävle (Helena, Åsa, Maria och Maria) för dess enastående insats vid rehabiliteringen av Sven-Olov. Det hade aldrig gått så snabbt utan er hjälp. Ni har stöttat oss, fått oss att våga och hjälpt oss med en massa bra tips. Hoppas att ni får fortsätta er verksamhet. Den är guld värd!

Inger och Sven-Olov

Alla medarbetare, barn och föräldrar på Kastets skola och Lillhagsskolan för att jag fått känna mig behövd och uppskattad.

Svenne

Helmer (?) och Angelo, i klass ett på någon skola i Gävle med omnejd. Ni förgyllde min stavpromenad i Hemlingbyspåren med trevligt samtal.

Lisbeth med stavar

Den personal som jag kom i kontakt med på Gävle sjukhus måndagen den 17 september när jag skulle opereras. Jag var väldigt rädd men förståelsen från er och det mjuka omhändertagandet gjorde det hela lite lättare.

Malin (kortklippt och blond)

Mer läsning

Annons