Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Måndag 10 september

Annons

Anneli J med kollega från larmteamet för professionellt bemötande när mamma dött.

Rose S

Kjell Wiklund, SPF Tre Lågor och Valbo resetjänst för den fint ordnade resan till Mannaminne på Höga kusten.

Alla deltagare

Alla som bistått oss med bord och stolar vid våra fikastunder.

SPF Tre Lågors cykelgrupp

Kerstin och Harry för den storslagna premiären på höstens syjuntor samt att gubbarna fick vara med.

Flitiga Lisorna

Janne på Jannes slam- och spolservice som kom blixtsnabbt och på ett ödmjukt sätt hjälpte oss när vår älskade katt Mozart dog.

Anita och Håkan Sjöberg, Sälgsjön

Alla oppositionspolitiker i landstinget (M, Fp, V, KD) som med sitt engagemang visar intresse för mitt och alla mina kollegors arbete.

Ingela Stigenberg, sjuksköterska

avd 105 hjärtavdelningen

Eva Andersson, som visade oss vår gamla skola och till personalen på Restaurang Sandsnäs. Ni bidrog till att vår dag blev mycket lyckad.

Vi som firade 60 år sedan skolstart

Våra vikarier som jobbade åt oss så vi fick sommarsemester. Utan er hade det inte gått. Ni har varit toppen.

Solgäntans personal, Solbergahemmet

Gun-Gerd Enholm, Staffans Hus för god mat vid kördagen den 1/9 och för slipningen. Lycka till på nya stället!

Siv

Sodexo-personalen på Stora Sätraskolan för all hjälp med att få det att fungera kring maten för våra elever. Ni är föredömliga vad det gäller samsyn och samarbete för att nå hållbara och utvecklande lösningar.

Porfyrs personal

Hille Åbyggebys ledare P03 som genomförde ett så fint upptaktsläger i Smörnäs. Killarna hade ett fantastiskt roligt och trevligt dygn med aktiviteter och gemenskap kring HÅIK:s ledord och värdegrund ”En för alla – alla för en”.

Föräldrar till nöjda ”hockeykrigare” i HÅIK P03

Lasse, Matilda, Elina, Gunilla, Micke, Micke, Dionysia, Lilja, Olle, Uffe, Lasse och alla andra för all hjälp, stöd och allt annat vid vårt bröllop.

Per och Cristina

Den underbara läkaren på neurologen på Gävle Sjukhus och även till den läkarstuderande som tog emot mig och min dotter på förmiddagen den 30 augusti. Vilket underbart bemötande vi fick!

Anders och Katarina

Alla som arbetat med och medverkat vid Hedesunda hembygdsförenings 100-årsfirande på Åsudden under våren och sommaren. Utan allt frivilligt engagemang hade inte allt gått så bra.

Styrelsen

Sjögläntans förskola i Sandviken för varmt mottagande när jag hämtade mina barnbarn den 3/9.

Isabells och Vanessas farmor

Den fantastiska tjejen på Stadium i Valbo som snabbt och utan några tvekamheter ersatte min dotters skor med ett par nya då dragkedjan havererade i butiken 30/8.

Mamman

Alla som gjorde det möjligt att ha Hästbodagarna. Ni gjorde ett helt fantastiskt jobb före, under och efter dagarna. Det värmer verkligen i hjärtat och är så otroligt roligt att det finns ett sådant intresse och engagemang.

Familjen Holmgren

Doktor Dan-Olle Westergren och hans operationsteam för njurstensborttagning, samt personalen på avd.111 A för vård efteråt. Ni är fantastiska.

Josef N

Ketty och David på Gävle Seniortjänst för fint bemötande och den kompetenta hjälp ni andra fem gav oss under Urbans sista tid.

Agneta, Anna och Hedvig Norlén

Mer läsning

Annons