Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Söndag 9 september

Annons

Hårkonstnär Tommie som alltid gör mig fin i håret och får mig att känna mig yngre.

Nöjd kund

Läkare Eva Gerdin på Gävle sjukhus som torsdagen den 30 augusti klämde in mig i sitt säkert redan stressade schema då min bokade läkartid felaktigt tagits bort. Jag blev väldigt fint bemött av dig. Tack även till två sköterskor som såg möjligheter och hjälpte till.

Pettersson

Maggan, Eva, Nori och alla andra på Ica Plus Nära i Södra Bomhus för ert serviceinriktade sätt när mitt paket hade varit ”borta” i tre veckor. Jag kan inte beskriva vilken glädje ni gav mig när jag fick hämta ut det hos er.

Försvunnet paket i tre veckor

Alla på Källbäck. Tack för att ni finns.

Anhöriga

Alla engagerade sommarvikarier och feriearbetare. Vi är jätteglada och tacksamma för ett gott samarbete i sommar. Vi vill även tacka alla ordinarie medarbetare för ert arbete och är glada för att ni alltid skapar en positiv anda och arbetsmiljö.

Helén Polmé, Annelie Lundh, Kristina Eriksson

verksamhetschefer på Sofia Magdalena

Theresa Gällstedt som i måndags skjutsade mig från Skutskär till mitt jobb när jag låst in nycklarna i bilen. Underbart med människor som du!

Anna Eibl

Personalen på Hackspetten, Åsgården Järbo för den fina tid som Nore fick hos er. Ni har valt rätt jobb.

Henry, Yvonne och Moa

Våra fantastiska sommarjobbare för er arbetsinsats och för att vi har haft nöjet att få jobba med er. Lycka till med allt ni planerar för framtiden.

Arbetsförmedlingen Hofors, Ockelbo och Sandviken

Kenneth Zetterlund, Björsven som ställde upp och visade sin automatiserade ladugård. Det var mycket sevärt och intressant.

Tacksamma Pensionärer

Dr Gunilla Takamatsu för all hjälp och stöd. Du är helt underbar.

Birgitta

Mer läsning

Annons