Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Onsdag 5 september

Annons

Leif Styff som bjöd oss ut till Järvstaängarnas koloni, guidade oss och berättade dess historia samt till Elsie som bjöd på hembakt bärkaka och kaffe. Vilken underbar dag vi fick tack vare er två!

Kunder och personal Flemingatan Gnistan

Patrik Hallberg, Mercedes lastvagnar för all hjälp med vår fina blå under alla år vi haft den. Din hjälp har varit ovärderlig. Nu slipper du oss, ett tag i alla fall!

Malin och Niclas

Niklas Grönvall på Car Clean för hjälpen med rengöringen av vår nya bil. Den var fin i ett dygn innan barnen klev in... Vi återkommer!

Malin

Alla inblandade på Sandå måleri för snabb service och fint utförande. Vi är jättenöjda.

Smaragdvägen 84

Martin som den 13 augusti så snabbt och kunnigt hjälpte mig när jag ramlat och till personalen på Sätra HC och akuten som jobbade den kvällen.

Marianne

Olof Agner för ditt fantastiska arbete med Bocken Cup för basebollungdomar på Sätravallen i helgen samt till alla vuxna som var med och jobbade och gjorde helgen till en sådan succé. Helt underbart!

Sportchefen

Rainer och Kristina Holm som alltid fixar och donar så vi andra får komma på festligheter i lokalen. Ni har ett stort hjärta av guld! Vad skulle vi göra utan er?

Vi hyresgäster på gården genom Kicki

Vikarierna Angelica och Hannes som utfört ett gott arbete hos oss i sommar.

Kunder och personal, Fleminggatans

dagverksamhet Gnistan

Isabel, Lidl i Stigslund som tog hand om min kvarglömda plånbok och hade vänligheten att ta reda på mitt telefonnummer och ringa mig, så jag genast kunde gå tillbaka och hämta den.

Mycket tacksam kund

Micke Forsmark för en supertrevlig fest och för att vi fick komma.

Markus och Annika

Anna-Carin och Erik Svensson för nostalgihelgen på er fina Andtjärabo fäbodvall med den ”hemliga” utflykten som var oförglömlig.

Gävleborna

Personalen på Endoskopimottagningen, särskilt till sjuksköterskorna Jennie och Kicki samt doktorn Mahmod Fahdawi, som med sin professionalitet, värme och omtanke hjälpte igenom den obehagliga undersökningen.

Irina

Gunilla Sörqvist på psykosenheten Gävle för allt stöd och allt annat du funnits till hands med under mammas svåra tid. Tack för att du fanns där dagen då det hände och på hennes begravning. Det betydde mycket för oss, och vi vet att du betydde oerhört mycket för vår mamma.

Ann-Louise och Natali

Alla som ansvarar och fixar i Hille IF fotboll. Ni gör ett fantastiskt jobb och det är alltid ordning och reda och glada miner. Jag är så glad att min flicka spelar i Hille IF. Arrangemanget Hilleträffen är ett bra exempel på hur bra ni ordnar.

Mamma i flickor 03

Personalen på Pizzeria Milano som bjöd på mat efter vår dansuppvisning på Konst-i-Fik den 29/8!

Oriental Spirit

Siv och Håkan i Jädraås som för en vecka sen stannade och frågade om vi ville ha kantareller. Gissa om vi blev glada! Nu ligger de förvällda och frysta i väntan på att bli uppätna.

May och Doris Löfstrand

Alla underbara sommarvikarier som har jobbat hos oss. Vi hoppas vi ses igen.

Personalen på förlossningen

Åsa Källberg, som var vår chaufför till Uppsala den 31augusti och som fixade att köra i den krångliga Uppsalatrafiken med alla vägarbeten och enkelriktade gator.

Elisabeth, Berit, Sonja och Birgit

Mer läsning

Annons