Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till

22 augusti

Annons

Alla rastafaris för en kärleksfull och rolig festival. Ni ungdomar log, pratade och skrattade med mig som är en medelålders ”tant”. I öltältet bjöd ni in mig till gemensam dans, fast ni var mycket yngre. Jag såg många, fast vänliga poliser. Eftersom jag i mitt arbete har sett hur alkohol förstör uppväxten för många barn, önskar jag liknande polisinsatser på Gävles gator under helgerna. Detta för att med tidiga insatser kunna förhindra alkoholens negativa inverkan på våra ungdomar.

Tant, 63 år

Min helt underbara brevbärare i Kastsjö, som levererade mitt brev, trots att jag uppgett fel adress till avsändaren. Hon är en ängel.

Inger J

Eva och Madde på HSB för att ni har gjort vår parkering så fin. Fri från ogräs och ni har lagt grus på Villavägen 18 A-K i Hille.

O. Hillman 18D

Röda korset Geflekretsen som med entusiasm och engagemang anordnade en sådan trevlig dagsutflykt till Lövstabruk och Gräsö.

Vi som var med genom AnnMari med moster

Michael på Ikea som på eftermiddagen den 3/8 hjälpte mig att hitta tidskriftssamlare. Först hänvisade två försäljare på plan 1 mig till plan 2, där fanns Michael som hänvisade mig till plan 1, men denna trevliga man gick ner och hämtade tidskriftssamlarna åt mig i olika färger så att jag fick välja.

Damen med två kryckor

Peder Malmlöf som skänkte det fina och bra staketet samt möblerna.

Barnfamiljen i Storvik

Tandläkare Håkan Järperyd för att du ställde upp och hjälpte mig lördagen den 18/8.

Barbro

Tomas och Sven för hjälp med tapetseringen av Gävles numera finaste vardagsrum samt till Tom för all bärhjälp. Ni alla levererade.

Bella och Niklas

Gefle Idrottsförening, friidrottsskolan för en rolig vecka.

Albin Engberg och William Wallmo

Mer läsning

Annons