Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Den snälla peson som hittade mitt kontokort i P-automaten och lämnade in det på Ica Söder.

Daniel S.

Besättningen på Drottning Silvia, som gjort ett fantastiskt arbete i sommar. Alltid lika glada, vänliga och hjälpsamma.

Ewa

Ida på Elgigantens serviceavdelning för att hon har en ängels tålamod.

Toshiba

Snälla busschauffören Yvonne på Nobina som hjälpte mig att få tillbaka mitt busskort som jag hade tappat.

Tjejen på 41:an

Lena Melin, Sandra Käll och Birgitta Persson som har vaktat våra katter samt Peter och Kjersti Rajaniemi som har skött JS åt oss så vi fick en vecka välbehövlig vila för att ladda om batterierna. Ni är oersättliga.

Kram, Sussi och Jocce

Dr Jan Lauer samt till den underbara personalen på avd 111 A, när jag fick hjälp med ”stenen” Är full av beundran över ert tempo med oss sjuka. Begär påökt, det är ni värda!

Christer med ”stenen”

Anita ochj Kjell, Lena och Gabbe samt Anna för all hjälp när jag blev akut sjuk med ”stenen” mitt i natten på Gållsgrund. En blomma även till grabbarna på ambulansen.Christer med fru

Carina på Gavlegårdarna i Hemsta. Du kom till vår stora räddning när vi inte hann fram i tid för att hämta nycklar till en lägenhet i Bomhus. Tack för det fantastiska bemötandet vi fick när vi med andan i halsen anlände. Det hjälpte oss att i lugn och ro packa ur flyttbussen och köra tillbaka den till Östersund. Vi önskar dig allt gott i fortsättningen.

Tacksamma flyttgubbar

Magnus på posten, Konsum Krysset för ditt engagemang gällande mitt feldistribuerade paket. Du hittade först paketet och letade sedan rätt på mig så att jag kunde hämta ut det. Du räddade en lyckad maskeradkväll.

Sving

Mer läsning

Annons