Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Hela ensemblen som spelade ”Arvet efter Arne” på Engesbergs gård lördagen den 4/8. En lysande och rolig föreställning med många skratt.

Marianne och Putte, Birgitta och Sven-Erik

Dig som hittade vår sons plånbok som han tappat vid stationen i Gävle. Du åkte dessutom extra hem till oss med den i Sätra.Tacksamma föräldrar

Alla ni som hälsat på mig och stöttat mig under min vistelse på Gävle sjukhus och Bomhus sjukhem, speciellt till Berit som skött mina blommor, Karin som klippt gräset och Ulla som spelat in min favoritserie.

Siv Linander

Ambulanspersonalen som hämtade mig i hemmet vid 15-tiden den 1/6, personalen på akuten och HIA. Speciellt tack till personalen på avd 109S (inkl stroketeamet). Ni är helt underbara. Tack för alla kramar och den goda omvårdnaden. Tack även till personalen på Bomhus sjukhem, avd 1. Helt underbar personal, men ack så få. Många kramar till er alla

Siv Linander

Lenah Öhlander som ordnade en härlig kväll i Södra kolonin med god mat och en härlig stämning. Utan dig hade det inte varit möjligt.

Ninna, Elisabeth, Bibbi, Gunilla

Kurre Aston som målat vårt garage så fint, skönt att få hjälp när vi inte kan själva.Björn och Monica

Den person som lämnade in min nygjorda nyckel på Willys. Du räddade min dag.Ulf S

Ögonmottagningens underbara läkare och sköterskor för god vård den 31/8 klockan 10.00-17.00.

Kerstin P

Cissi, Fia, Emma, Helen och två gånger Jocke för att ni arrangerade Samira och Johans bröllopsfest på ett så proffsigt och trevligt sätt. Ett minne för livet.

Farfar

Mer läsning

Annons