Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

...Tomas Östlund som lät oss följa med på en cykelutflykt med historiskt instressanta inslag i Utnora, Björke och Hille samt till Kajsa som visade sina stugor i Utnora.

Eskö Stugförening

...Elisabeth Montelius från

en tvåbent och en fyrbent vän

...Jonny Hillin för att du alltid är så tjänstvillig.

Kaffekokerskan

...Bomhus hemtjänst, personalen på Bergmästargårdens korttidsenhet avdelning 3 och hemsjukvårdens distriktsköterskor och läkare som har hjälpt, stöttat och skött om Lennart Wiberg på ett fint och professionellt sätt.

Lennarts anhöriga

...All den underbara personal på avd 108A Gynekologiska vårdavdelningen, Gävle sjukhus, som tog så proffsigt och empatiskt hand om oss under en situation som för oss var både fysisk och psykiskt jobbig. Det finns inte ord för hur tacksamma vi är för det fina stödet vi fick hos er, verkligen rätt människor på rätt plats!

Camilla och Micke

...Björn Lundin för att du är den du är.

Elisabet

...Dennis Gustafsson, Mackmyra Whisky, för kunnig, ”höghaltig” och trevlig guidning härförleden.

Lasse B.

...Olle och Ann-Katrin för en trevlig spelkväll i Gudinge

Durspelarna

...Personalen på käkkirurgen på Gävle Sjukhus som tog bort två visdomständer på mig 25/7. Vilket otroligt omhändertagande! Verkligen rätt personer på rätt plats.

Rädda tjejen med två tänder mindre

...Dig Långbackabo, som tagit dig tid att göra en inbjudande träskylt till oss på Lillmyra också.

Lillmyrabo

...Lennart Green, Yvonne Green och Tommy Lehnberg på Wikmans bil i Gävle för trevligt bemötande i samband med nybilsköp.

Pia Palm

...Alla vänliga själar på Gävle Hund & Kattpraktik, spciellt till sjukgymnast Ann Essner för all hjälp med att få min älskade hund att må bra och till Erik Ahlgren för hans lugna, fridfulla sätt när min hund fick vandra vidare.

Åsa och Nixxon

...Gulliga, omtänksamma Naila som var i köket hos oss på Källbackens Förskola vecka 30. Tack för all god mat och fika du gjorde för oss och barnen. Vi hade även fina samtal tillsammans. Kram från

Karin.S, Pernilla, Christian, Susanna, Marja-Leena, Els-Marie

...Märtas kvintett som spelade i Lingbo kyrka den 25 juli. De är barnbarn till framlidna Märta Jansson från Lingbo. Otrolig skön sång och skönt spel. Och tänk – det är bara Lingbo som har fått förmånen att få lyssna till dem.

Sif, Henry, Frans och Mona

...Linda på Skönhetskliniken Före & Efter för det du gjort med mina ögonbryn. Jag är mer än nöjd.

Anna

...Grabbarna på Expert Flanör, alltid hjälpsamma och glada.

Siv K.

...Dig snälla, omtänksamma man på Brunnsgatan 57 A som fredagen den 13 juli hjälpte min gamla mamma när hon överraskades av åska, hagel och regn. Du såg henne från ditt fönster och släppte in henne i trapphuset, hämtade bilen och skjutsade henne hem.

Tacksam mor och dotter

Mer läsning

Annons