Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till

Annons

Den ytterst hjälpsamma personen på ”fisk” som ringde när leveransen var sen i torsdags.

Gun

Ann-Karin i Harkskär för en underbar dag med sol, god mat och dryck.

Pantertanterna

Den underbara personalen på Hund och katt som hjälpte vår älskade lilla hund Dennis att slippa plågas mer.

Matte och husse Gunnar och Gullgerd Nyhlén

Den äldre gentleman som på parkeringen vid Ica Maxi den 23 juli tog hand om min bilnyckel som jag hade glömt i bildörren. Dessutom satt han och väntade på att jag skulle komma ut ur affären. Heder till den mannen!

Kvinnan i den blå Saaben

Matilda på Gefle Hund och Kattpraktik för att du var så duktig att ge mig den medicin som jag behövde men som inte min matte klarade att ge mig.

Katten Moje i bilen

All personal på Sofia Magdalena avd. Gläntan för den fina omsorg vår mamma fick under den tid hon bodde hos er. Ni är guld värda och jag hoppas att våra beslutsfattare inom kommunen läser detta och gärna gör ett studiebesök hos er så de kan värdesätta och förstå ert arbete bättre.

Yvonne

Solveig och Benny Grunditz och deras kollopersonal för en suverän och trevlig kollovecka i Rörberg.

Marcus J

Annika och Karolina på Salong Gioia som räddade mitt hår när jag fördärvat det totalt. Det tog fyra timmar, men det var det värt. Jag är evigt tacksam!

Ellinor

Mina älskade vänninor Birgit Lilja och Kristina Jansson. En blomma även till Per och Britta som hjäpte mig i nödens stund.Kram,

Anna

Annika på Gastromottagningen, som alltid hjälper en. Det gör inget att läkarna skiftar, så länge du finns kvar kan man känna sig trygg.

Liselotte L

Mer läsning

Annons