Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till

Annons

Den underbara personalen samt läkare och sköterskor på Vallongården avd.1 D för mycket god omvårdnad av vår kära Erland under den tid han varit hos er.

Erland Brodins anhöriga

Camilla med personal på Gefle Brygga för en fantastisk sommarkävll den 13/7.

Sju tjejer som sjöng, skrattade och klappade hela kvällen

Den underbara Pontus Jansson som tog hand om min mobil den 18 juli.Daniella ”Virrskalle”

Björn

Dig kolonist som satte upp en lapp på sopluckan. Tänk att det måste upp en lapp hur man ska sortera sopor, när luckorna är märkta. Hoppas att det fungerar bättre nu.

Också en kolonist

Bengt Säfbom och styrelsen i Södra koloniföreningen för de fina sopkärlen vi har fått. Nu slipper vi flugor och annat skit i soprummen.

Kolonist

Sara Kreft för din utstrålning och ditt proffsiga framträdande utanför Nian.

ubqy

Årakans snällaste Lena som lånade ut sin grävmaskin till Jörgen och till snälla Jörgen för att jag fick sitta med dig i hytten och gräva.

Alexander, fem år

Ivar Svensson, Årsunda, för stort kunnande, engagemang och otroligt fin guidning av Årsunda Hembygdsgård. Tänk att det finns något så intressant och spännande helt nära oss.

L.D.

All berörd personal på Solgläntan-Östangård i Älvkarleby kommun för ert engagemang och er kompetens. Ni gör ett fantastiskt arbete.

Anhörig dotter

Alla snälla och hjälpsamma människor som ställde upp när Maj-Lis behövde hjälp i väntan på färdtjänst på Industrigatan 20/7. Tjejen som lånade ut filt och fäll för att göra det bekvämare, och höll sällskap. Många stannade och frågade om mer hjälp behövdes och en flicka kom och erbjöd vatten. En positiv upplevelse att se hur många som bryr sig.

Berit

Mer läsning

Annons